Top 3 unitati optice externe ieftine si bune 2018!

unitati optice externe ieftine si buneCauti o unitate optica externa ieftina si buna? Mai jos ti-am pus la dispozitie ,,Top 3 unitati optice externe ieftine si bune 2018!”.

1. Unitate optica externa LG GP57EB40, Slim, 8x, USB 2.0, Negru, Retail

Unitatea optica-ul extern LG GP57EB40, Slim, 8x, USB 2.0, Negru, Retail ocupa locul 1 in ,,Top 3 unitati optice externe ieftine si bune 2018!”.

Optand pentru un unitate optica externa LG GP57EB40 veti lua decizia optima in ceea ce priveste achizitionarea. Calitatea si performanta acestui produs nu va lasa niciodata de dorit si veti avea la dispozitie o interfata USB 2.0. Pe de alta parte, despre timpul de acces DVD-RAM putem spune ca este de 360 ms, iar viteza de scriere DVD-R DL este de 6 x ZCLV.

In cazul in care veti alege aceasta varianta de achizitionare veti avea la dispozitie o viteza de rescriere DVD+RW de 8 x ZCLV, iar viteza de rescriere DVD-RW este de 6 x ZCLV. In ceea ce priveste viteza de scriere DVD+R, putem spune ca este de 8 x CAV, iar viteza de scriere DVD-RAM este de 5 x PCAV. Viteza de citire DVD-ROM a acestui produs este de 8 x max.

Timpul de acces CD este de 140 ms, iar viteza de scriere CD-R este de 24 x ZCLV. In ceea ce priveste greutatea acestei unitati optime externe, putem spune ca este de 0.2 Kg, iar culoarea este neagra. Cu siguranta veti aprecia tot ceea ce ofera o unitate optica de acest tip, deoarece este recunoscuta in acest domeniu pentru performanta sa. Utilizarea unui produs de acest tip se va desfasura mereu in cele mai bune conditii si veti avea la dispozitie avantaje multiple.

Pe de alta parte, odata ce veti alege aceasta varianta de achizitionare veti avea ocazia de a gasi un produs ieftin si bun, pe care il puteti utiliza in conditii optime. Asadar, este indicat sa alegeti aceasta unitate optica externa, pentru a va asigura de faptul ca ati luat cea mai buna decizie in momentul achizitionarii.

Multe persoane au optat deja pentru o Unitate optica externa LG GP57EB40, fiind in acest moment multumite pe deplin de alegerea facuta. Acest lucru se intampla ca urmare a faptului ca acest produs este unul performant, oferind mereu o calitate excelenta din toate punctele de vedere. De asemenea, raportul calitate-pret este unul avantajos din toate punctele de vedere.

O poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la unitățile optice externe: CLICK AICI.

2. Unitate optica externa ASUS SDRW-08D2S-ULITE/BL, Slim, Negru, Retail

Unitatea optica-ul extern ASUS SDRW-08D2S-ULITE/BL, Slim, Negru, Retail ocupa locul 2 in ,,Top 3 unitati optice externe ieftine si bune 2018!”.

O unitate optica externa ASUS SDRW-08D2S-ULITE/BL reprezinta un produs performant, de o calitate superioara, pe care il veti utiliza mereu in conditii optime. Despre aceasta unitate optica externa mai putem spune ca va pune la dispozitie o securitate dubla in ceea ce priveste functionalitatea fisierului si a parolei ascunse.

Pe de alta parte, optand pentru aceasta varianta de achizitionar, veti avea la dispozitie o interfata prietenoasa in 3 pasi ce va ajuta sa scrieri discurile in conditii optime. Veti avea, de asemenea, la dispozitie un cablu Mini USB si 2 cabluri USB.

Interfata acestei unitati optice externe este USB 2.0, iar sistemele de operare pe care le veti avea la dispozitie sunt Mac si Windows. Despre viteza de scriere DVD+R DL a acestei unitati optice, putem spune ca este de 6 x. Viteza de scriere DVD-R DL este de 6 x, viteza de scriere DVD+R este de 8 x, viteza de scriere DVD-R este de 8 x, viteza de scriere DVD-RAM este de 5 x, iar viteza de citire DVD-ROM este de 8 x.

Pe de alta parte, printre formatele DVD suportate de catre aceasta unitate optica externa putem spune ca sunt: DVD+R, DVD-R, DVD+RW, DVD-RW, DVD-ROM, DVD+R (DL), DVD-R (DL), DVD-ROM (DL), si DVD-RAM. Referitor la viteza de scriere CD-R, aceasta este de 24 x, iar viteza de citire CD-ROM este tot de 24 x. Formatele CD suportate sunt CD-R, CD-RW SI CD-ROM.

Referitor la greutatea acestei unitati optice, aceasta este de 0,28 Kg, iar culoarea este neagra. Asadar, pentru a va asigura de faptul ca ati gasit o unitate optica ieftina si buna este indicat sa optati pentru aceasta varianta de achizitionare.

Despre persoanele ce au ales in momentul achizitionarii o nitate optica externa ASUS SDRW-08D2S-ULITE/BL putem spune ca sunt incantate de tot ceea ce au obtinut. Performanta si calitatea acestui produs reprezinta motive de multumire pentru aceste persoane, ce ne mai spun ca si pretul de achizitionare este unul ideal.

Îl poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la unitățile optice externe: CLICK AICI.

3. Unitatea optica externa ASUS SDRW-08D2S-ULITE/WHT, Slim, Alb, Retail

Unitatea optica-ul extern ASUS SDRW-08D2S-ULITE/WHT, Slim, Alb, Retail ocupa locul 3 in ,,Top 3 unitati optice externe ieftine si bune 2018!”.

In cazul in care veti achizitiona o unitate optica externa ASUS SDRW-08D2S-ULITE/WHT veti descoperi in perioada urmatoare faptul ca acest produs propune o calitate ideala din toate punctele de vedere. Despre aceasta unitate optica externa putem spune ca inscriptioneaza discuti DVD la viteze de 8 x. Pe de alta parte, este capabila a asigura un design elegant si o portabilitate excelenta.

Despre aspectul elegant al acestei unitati optice externe putem spune ca este inspirat de diamante, ceea ce inseamna ca acest produs are un aspect unic din orice unghi. Pe de alta parte, referitor caracteristicile suplimentare, putem spune ca includ interfata USB 2.0 si tehnologia E-Green pentru optimizarea functie de stocare.

Functia Disc Encryption II este cea care va dubla nivelul de securitate, prin utilizarea unor sisteme de protectie cu parola si ascunderea locatiei fisierelor. In aceste conditii, va fi prevenit accesul neautorizat a datelor utilizatorilor.

Utilizarea acestei unitati optice externe este una foarte simpla si facila, de tip Drag and Burn. Interfata de utilizare este una usoara, fiind necesar sa puneti in aplicare doar trei pasi simpli pentru inscriptionarea unui disc.

Despre design-ul acestui produs putem spune ca utilizeaza linii drepte, elegante, pentru o combinatie excelenta intre partea estetica si tehnologia oferita. Cu siguranta veti observa in perioada urmatoare faptul ca decizia luata in momentul achizitionarii a fost una potrivita din toate punctele de vedere, avand la dispozitie o calitate excelenta si un pret avantajos. Asadar, aveti acum raspunsul ideal in cazul in care sunteti in cautarea unei unitati optice externe ieftine si bune.

Referitor la persoanele ce au luat in calcul aceasta varianta de achizitionare, acestea sunt incantate de calitatea primita si de eficienta acestui produs. De asemenea performanta si usurinta de utilizare reprezinta alte motive de multumire pentru persoanele ce au achizitionat aceasta unitate optica externa.

Îl poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la unitățile optice externe: CLICK AICI.

Poate te intereseaza si articolul: Cum alegi cea mai buna unitate optica externa?

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Acest top aparţine exclusiv site-ului Chibzuintza.ro, iar dacă ai vreo sugestie cu privire la acest top sau dacă ai utilizat vreunul din produsele din acest top şi ţi-ai făcut vreo părere despre el, pozitivă sau negativă, m-aş bucură foarte tare să aud părerea ta. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, deoarece mă va ajuta să îmbunătăţesc topul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *