Cum alegi cel mai bun arzator de camping?

cel mai bun arzator de campingDaca esti un pasionat de munte si de excursii, atunci sigur ti-ai pus problema achizitionarii unui arzator de camping, care sa iti faca viata mai usoara, cand te afli in natura, pentru a te relaxa.

Un arzator de camping este foarte util atunci cand vrei sa iti pregatesti mancarea in situatia cand te afli in aer liber, fie ca te afli in drumetie, la picnic sau chiar in curtea casei.

Pe piata exista numeroase tipuri de arzatoare de camping, de aceea este recomandat ca inainte de a merge in magazine pentru a gasi unul adecvat, sa stii mai multe detalii despre caracteristicile acestora.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cel mai bun arzator de camping, potrivit pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la arzatoarele de camping: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun arzator de camping in functie de autonomie?

Un factor important de care sa tii seama la alegerea unui arzator de camping il reprezinta autonomia acestuia, in functie de necesitatile tale.

Arzator de camping cu autonomie de pana la 10 ore – acest model este foarte usor, avand numai 190 de grame. Este util pentru prepararea mancarii la picnic, drumetie sau in alte locuri. Are o putere mai redusa si se foloseste doar in aer liber.

Arzator de camping cu autonomie de 11-30 de ore – este utilizat in exterior, in excursie sau in curte. El functioneaza cu propan-butan si are posibilitatea reglarii intensitatii focului. Este din fonta, are puterea si autonomia mai mari, dar si un pret mai ridicat.

Profită de Reducerile actuale eMAG la arzatoarele de camping: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun arzator de camping in functie de numarul de focuri?

Arzatoarele de camping sunt de mai multe feluri in functie de nuamrul de focuri. Ele pot fi: cu unul, doua si chiar trei focuri.

Arzator de camping cu un foc – este cel mai intalnit produs de pe piata, el fiind foarte popular in randul utilizatorilor. Are un pret accesibil si se foloseste pentru camping, impreuna cu o butelie de gaz.

Arzator de camping cu 2 focuri – practic acest model are doua ochiuri, putandu-se gati pe ambele, in acelasi timp. Are sistemul de aprindere piezo integrat, garantand pornirea flacarii si in conditii meteo mai dificile.

Vezi toate arzatoarele de camping de pe eMAG aflate la Promoție: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun arzator de camping in functie de putere?

Un aspect destul de important il constituie puterea arzatorului, care poate fi: de pana la 3 KW, intre 3-5 KW si chiar mai mare.

Arzator de camping cu puterea de pana la 3 KW – este dispozitivul cel mai intalnit de pe piata, iar unele modele se cumpara avand incluse atat arzatorul, cat si butelia. Este ideal pentru camping, pescuit sau in drumetii si un pret accesibil.

Arzator de camping cu puterea de 3-5 KW – cand doresti sa ai o putere mai mare poti apela la acest model, care te poate ajuta sa prepari mai repede mancarea.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cel mai bun arzator de camping. Spor la cumparaturi!

Arzatoare de camping de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *