Top 3 storcatoare de fructe Philips ieftine si bune 2018!

storcatoare de fructe Philips ieftine si buneCauti un storcator de fructe ieftin si bun? Mai jos ti-am pus la dispozitie ,,Top 3 storcatoare de fructe Philips ieftine si bune 2018!”.

1. Storcator de fructe Philips Viva Collection HR1832/02, 500 W, Recipient suc 0.5 l, Recipient pulpa 1 l, 1 Viteza, Tub de alimentare 55 mm, Negru/Argintiu

Storcatorul de fructe Philips Viva Collection HR1832/02 ocupa locul 1 in ,,Top 3 storcatoare de fructe Philips ieftine si bune 2018!”.

In cazul in care veti alege un storcator de fructe Philips Viva Collection HR1832/02 veti avea posibilitatea de a gasi un produs compact, pregatit mereu pentru a oferi rezultate excelente in bucatarie. Acest storactor de fructe ocupa putin spatiu, datorita dimensiunilor reduse pe care le are, ceea ce inseamna ca veti avea ocazia de al depozita in conditii optime.

Optand pentru aceasta varianta de achizitionare veti avea ocazia de a utiliza propriul pahar de suc, deoarece nu trebuie decat sa il asezati sub robinetul integrat pentru a obtine sucul dorit. Acest storcator de fructe Philips va ofera ocazia de a prepara pana la 1,5 l de suc dintr-o singura miscare. Veti avea ocazia de a face acest lucru datorita sistemului de extractie inovator, prin care nu va mai fi nevoie sa goliti recipientul pentru pulpa.

De asemenea, acest storcator de fructe Philips este prevazut cu tehnologie QuickClean, cu sita electropolisata, cea despre care putem spune ca nu va bloca fibra, fiind foarte usor de curatat. Astfel, datorita procesului de electropolisare, toata suprafata sitei va fi neteda, iar acest lucru va facilita curatarea fibrelor.

Totodata, utilizand acest storcator de fructe Philips toata pulpa va fi colectata intr-un singur loc. Astfel, nu va mai fi nevoie sa indepartati pulpa din alte componente, precum capacul storcatorului.

Daca veti opta pentru un storcator de fructe de acest tip, veti avea la dispozitie o asamblare usoara si rapida, datorita accesoriilor incluse. Asadar, manevrarea unui produs de acest tip, va fi una simpla si eficienta, ceea ce va facilita foarte mult procesul de curatare.

Optand pentru aceasta varianta de achizitionare veti dispune si de sistemul antipicurare, cel care va impiedica sucul sa se scurga. Cu siguranta veti aprecia tot ceea ce veti primi odata cu achizitionarea acestui produs.

Multe persoane au ales deja un storcator de fructe Philips Viva Collection HR1832/02, fiind multumite in principal de eficienta si dimensiunile reduse ale acestui storcator. De asemenea, aceste persoane ne spun ca un produs de acest tip este usor de asamblat si de curatat.

Îl poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la storcătoarele de fructe Philips: CLICK AICI.

2. Storcator de fructe Philips Viva Compact HR1836/00, 500 W, Recipient suc 0.5 l, Recipient pulpa 1 l, 1 Viteza, Tub de alimentare 55 mm, Negru/Argintiu -40% 

Storcatorul de fructe Philips Viva Compact HR1836/00 ocupa locul 2 in ,,Top 3 storcatoare de fructe Philips ieftine si bune 2018!”.

Daca veti opta pentru un storcator de fructe Philips Viva Compact HR1836/00 in momentul selectiei produselor de acest tip veti avea ocazia de a gasi exact ceea ce va intereseaza. Cu siguranta veti descoperi un produs de calitate, ce ofera avantaje si beneficii multiple in ceea ce priveste utilizarea. Totodata, rezultatele pe care le veti obtine prin utilizarea acestui produs sunt ideale din toate punctele de vedere si veti observa cu siguranta acest lucru.

Optand pentru aceasta varianta de achizitionare veti avea ocazia de a obtine sucul dorit direct in paharul dumneavoastra. In acest sens, nu trebuie decat sa asezati paharul pentru suc sub robinetul integrat.

Acest storcator de fructe Philips este foarte simplu de utilizat, iar datorita sistemului de extractie inovator QuickClean veti avea ocazia de a obtine pana la 1,5 l de suc la o singura utilizare. Pulpa se va aduna intr-un singur loc, ca urmare a procesului de extractie, ceea ce inseamna ca un storcator de acest tip va fi simplu si usor de curatat.

De asemenea, despre acest storcator de fructe Philips mai putem spune ca permite o utilizare usoara si o asamblare rapida a accesoriilor. Asadar, veti avea la dispozitie o manevrare ideala, iar acest lucru va facilita destul de mult procesul de curatare.

Sistemul anti picurare este cel care va impiedica sucul sa se scurga, ceea ce inseamna ca storcatorul de fructe va fi pastrat curat. Toate piesele acestui storcator de fructe Philips pot fi detasabile si spalate mai apoi in masina de spalat vase. In cazul in care veti alege aceasta modalitate de achizitionare veti avea ocazia de a descoperi un produs eficient, pe care il puteti achizitiona la un pret avantajos.

Persoanele ce au optat deja pentru un storcator de fructe Philips Viva Compact HR1836/00 au descoperit ca acest produs este compact, silentios si poate fi achizitionat la un pret avantajos. Totodata, aceste persoane sunt multumite de calitatea primita si de faptul ca un storcator de fructe Philips de acest tip este usor de intretinut si de curatat.

Îl poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la storcătoarele de fructe Philips: CLICK AICI.

3. Storcator de fructe Philips Viva Collection HR1855/90, 700 W, Recipient suc 0.8 l, Recipient pulpa 1.2 l, 1 Viteza, Tub de alimentare 75 mm, Alb/Rosu

Storcatorul de fructe Philips Viva Collection HR1855/90 ocupa locul 3 in ,,Top 3 storcatoare de fructe Philips ieftine si bune 2018!”.

Cu siguranta veti fi multumiti de tot ceea ce ofera un storcator de fructe Philips Viva Collection HR1855/90, fiind indicat sa luati in calcul aceasta varianta optima de achizitionare. Prin utilizarea acestui storcator de fructe Philips veti avea ocazia de a extrage mai mult suc din fructe si legume, oferind rezultate ideale in acest sens.

Totodata, acest storcator de fructe Philips aduna toata pulpa intr-un singur loc, ceea ce inseamna ca intretinerea si curatarea acestui storcator de fructe se va realiza in conditii optime. Astfel, nu va mai fi nevoie sa indepartati pulpa de pe alte componente, precum capacul.

Design-ul acestui storcator de fructe Philips este unul rotund si cu suprafete netede, fara unghiuri si crapaturi. Datorita acestui aspect veti avea la dispozitie suprafete netede si usor de curatat prin simpla clatire la robinet.

De asemenea, optand pentru aceasta varianta de achizitionare veti beneficia si de functia de pre-curatare, pentru eliminarea fibrelor nedorite. Astfel, despre acest storcator, putem spune ca este centrifugal, oferind aceasta functie ideala pentru curatare. Puteti turna apa in elementul de impingere pentru a crea o fantana de apa in aparat, cea care va elimina fibrele nedorite, facilitand intr-un mod ideala curatarea sitei.

Asamblarea accesoriilor acestui storcator de fructe Philips este una rapida si usoara, ceea ce inseamna ca nu veti intampina dificultati in acest sens. Prin recipientul transparent veti avea ocazia de a verifica usor pulpa si nivelul acesteia, pentru a sti daca recipientul s-a umplut si trebuie golit.

Cei ce au achizitionat deja un storcator de fructe Philips Viva Collection HR1855/90 sunt multumiti de eficienta si performanta oferita de acest produs. De asemenea, raportul calitate-pret este unul foarte avantajos si veti observa si dumneavoastra acest lucru.

Îl poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la storcătoarele de fructe Philips: CLICK AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Acest top aparţine exclusiv site-ului Chibzuintza.ro, iar dacă ai vreo sugestie cu privire la acest top sau dacă ai utilizat vreunul din produsele din acest top şi ţi-ai făcut vreo părere despre el, pozitivă sau negativă, m-aş bucură foarte tare să aud părerea ta. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, deoarece mă va ajuta să îmbunătăţesc topul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *