Top 3 motocoase Stihl ieftine si bune 2018!

Cauti o motocoasa ieftina si buna? Mai jos ti-am pus la dispozitie ,,Top 3 motocoase Stihl ieftine si bune 2018!”.

1. Motocoasa Stihl FSE 31, 245 W, 28.5 cm

Motocoasa Stihl FSE 31, 245 W, 28.5 cm ocupa locul 1 in  ,,Top 3 motocoase Stihl ieftine si bune 2018!”.

Aceasta motocoasa Stihl este o motocoasa tip hobby de inalta calitate, ca de altfel majoritatea produselor de la acest brand. Fiind o motocoasa de tip hobby, este recomandata pentru activitatile de mica amploare, ca de exemplu tunderea gazonului din fata casei.

Fiind o motocoasa tip hobby, Motocoasa Stihl FSE 31 are o putere de 245w. Nu este o putere foarte mare, dar este suficienta pentru desfasurarea activitatilor din jurul casei. In cazul in care aveti de tuns suprafete intinse de teren, se impune achizitionarea unei motocoase mai puternice.

Totoadata, este important sa stiti ca aceasta motocoasa Stihl se alimenteaza la retea (prin cablu). Acesta detaliu privit din unghiuri diferite prezinta atat un avantaj cat si un dezavantaj.

Avantajul unei motocoase Stihl cu alimentare la retea consta in faptul ca, in comparatie cu o motocoasa pe benzina, nu va mai trebui sa duceti grija combustibilului, functionarea fiind conditionata doar de racordarea la retea. Totodata, prezinta acelasi avantaj si fata de motocoasele cu acumulator, a caror functionare depinde de capacitatea acumulatorului si de nivelul de incarcare al acestuia.

Dezavantajul fata de motocoasele pe benzina si fata de motocoasele cu acumulator consta in faptul ca nu ofera atat de multa libertate de miscare, dar cu un prelungitor in mare parte aceasta problema este eliminata.

De asemenea, trebuie sa mai aveti in vedere si faptul ca aceasta motocoasa Stihl vine echipata cu un maner tip bucla, sistem specific motocoaselor concepute pentru suprafete mai mici de teren. Acest sistem ofera posibilitatea ca motocoasa sa fie prinsa precum o lopata, cu o mana mai jos decat cealalata.

Diametrul de taiere este de 28,5 cm, iar greutatea de 2,2 kg, fiind catalogata o motocoasa cu greutate redusa, usor de utilizat.

O poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la motocoasele Stihl: CLICK AICI.

2. Motocoasa Stihl FSE60, 540W, diametru taiere 35.6mm, cap de taiere cu fir

Motocoasa Stihl FSE60 ocupa locul 2 in  ,,Top 3 motocoase Stihl ieftine si bune 2018!”.

Este o motocoasa cu motor electric, ce se alimenteaza la retea, conceputa pentru aplicatii mici si medii, fiind inclusa in clasa motocoaselor tip hobby.

Aceasta motocoasa Stihl este ideala pentru desfasurarea activitatilor din jurul casei, avand o putere de 540 w, o putere suficient de mare pentru desfasurarea unor astfel de activitati.

Cu o motocoasa Stihl de acest tip puteti taia cu succes iarba sau gazonul din gradina, de pe alei sau din alte spatii de pe langa casa. In cazul in care doriti sa tundeti suprafete mai mari de iarba sau gazon se recomanda o motocoasa mai puternica, eventual o motocoasa pe benzina.

Avantajul unei motocoasa cu alimentare la retea, in comparatie cu o motocoasa pe benzina, il reprezinta faptul ca nu va mai trebui sa duceti grija combustibilului. Pur si simplu o bagati in priza, apasati butonul de pornire si aceasta va functiona neintrerupt pana la comanda de oprire.

Un dezavantaj al alimentarii prin cablu il reprezinta libertatea restransa de miscare, dar in cazul suprafetelor de teren mici si medii, cu un prelungitor problema se rezolva.

Totodata, trebuie sa mai aveti in vedere faptul ca Motocoasa Stihl FSE60 reprezinta solutia ideala inclusiv pentru trimmarea marginilor de gazon si pentru lucrarile de cosmetizare din jurul pomilor, drumurilor si scarilor din gradini.

La momentul achizitiei luati in calul si faptul ca aceasta motocoasa Stihl prezinta si avantajul ca prin lovirea usoara a capului cositor de pamant firele se regleaza automat.

Se alimenteaza la 220 V si are diametrul de taiere de 35,6 mm, destul de mare pentru o motocoasa tip hobby. Are o greutate de 3,9 kg.

O poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la motocoasele Stihl: CLICK AICI.

3. Motocoasa pe benzina Stihl FS 38, 0.9 CP, 27.2 cmc

Motocoasa pe benzina Stihl FS 38, 0.9 CP, 27.2 cmc ocupa locul 3 in  ,,Top 3 motocoase Stihl ieftine si bune 2018!”.

Este o motocoasa ce se alimenteaza cu benzina, specifica pentru desfasurarea activitatilor de pe langa casa, fiind foarte apreciata de catre persoanele care au utilizat-o.

Se incadreaza in categoria echipamentelor tip hobby, avand un motor de 0,9  cp.

Multumita instalatiei de aprindere electronica total capsulata, pornirea este una sigura, iar functionarea se desfasoara fara perturbari. Datorita ofertei ridicate a tensiunii de aprindere, care asigura o scanteie de aprindere stabila si o durata mare de ardere, arderea este imbunatatita, generand emisii reduse de gaze de evacuare.

Totodata, aceasta motocoasa Stihl vine echipata cu un maner tip bucla, sistem ideal pentru desfasurarea lucrarilor pe spatii ingusete, deoarece ofera o manevrabilitate optima in astfel de spatii. Tot legat de maner, este important sa stiti si faptul ca in conditiile in care veti dori sa utilizati unelte de montaj, precum uneltele de taiat gard viu, manerul tip bucla reprezinta cea mai buna varianta, astfel ca puteti lua serios in calcul achizitionarea motocoasei pe benzina Stihl FS 38.

Nu putem incheia prezentarea fara sa facem cunoscuta si existenta unui element de amortizare special, aflat in manerul de pornire al acestei motocoase Stihl, care se dilata in functie de forta de tractiune, care determina un proces de pornire uniforma, fara varfuri de forte de soc, astfel ca nu vor mai fi atat de mult solicitati muschii si articulatiile.

Cei care au utilizat deja Motocoasa pe benzina Stihl FS 38 sunt foarte multumiti de calitatea acesteia, caracterizand-o ca fiind un produs exceptional, cu putere suficienta pentru desfasurarea activitatilor de pe langa gospodarie. Totodata, se remarca si faptul ca poate fi sustinuta foarte usor in maini, fara a fi nevoie de ham, avand o greutate redusa. Nu in ultimul rand, utilizatorii apreciaza aceasta moitocoasa Stihl ca fiind una economica, consumul de benzina fiind redus pe perioada utilizatii.

O poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la motocoasele Stihl: CLICK AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Acest top aparţine exclusiv site-ului Chibzuintza.ro, iar dacă ai vreo sugestie cu privire la acest top sau dacă ai utilizat vreunul din produsele din acest top şi ţi-ai făcut vreo părere despre el, pozitivă sau negativă, m-aş bucură foarte tare să aud părerea ta. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, deoarece mă va ajuta să îmbunătăţesc topul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *