Cum alegi cel mai bun purificator de apa?

cel mai bun purificator de apaUn purificator de apa este un dispozitiv modern care are rolul de a filtra lichidul esential pentru viata oamenilor, oferindu-i cele mai bune calitati. Prin utilizarea unui astfel de aparat acasa veti avea parte de o apa la un standard ridicat, fara contaminanti.

Practic prin montarea unui purificator de apa vei asigura familiei tale o siguranta alimentara deosebita, ferind-o de orice impuritati care pot aparea pe conductele publice.

Filtrele din componenta unui purificator vor reduce la zero procentul de contaminanti din apa, asigurand ca lichidul care este cel mai important pentru organismul uman sa fie de o calitate excelenta.

Instalarea unui purificator in casa, te poate scapa de stresul zilnic de a merge la un supermarket si de a cumpara apa minerala sau plata.

Purificatorul este un aparat ultraperfromant care se racordeaza direct la reteaua de apa potabila a orasului sau a localitatii tale si cuprinde toate accesoriile pentru instalare.

Este bine de stiut faptul ca acest dispozitiv modern efectueza o filtrare chimica si biologica, dar nu elimina mineralele necesare din apa, atat de benefice organismului uman.

Inainte de a merge la cumparaturi pentru a achizitiona un purificator de apa, este bine sa stii anumite lucruri despre caracteristicile tehnice ale acestuia.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cel mai bun purificator de apa, potrivit pentru nevoile tale.

Vezi rapid o ofertă de preț la purificatoarele de apă: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun purificator de apa in functie de tehnologia folosita?

In functie de tehnologia utilizata, exsita mai multe tipuri de purificatoare: cu filtru de apa cu carbon activ, cu filtru KDF, cu osmoza inversa, cu filtru ceramic, cu lampi cu ultraviolete, cu filtru cu rasini schimbatoare de ioni si ionizatoare.

Purificatoarele cu carbon activ sunt printre cele mai accesibile aparate, elimina din apa clorul si substantele poluante.

Purificatoarele cu filtre KDF elimina clorul si metalele grele, fiind foarte bun pentru apa cu temperaturi ridicate.

Purificatoarele cu filtre cu osmoza inversa au capacitatea de a inlatura nitritii si nitratii, dar si bacteriile, virusii si parazitii. Sunt recomandate pentru apa provenita de la fantani sau puturi.

Purificatoarele cu filtre ceramice sunt indicate in cazul dispozitivelor portabile. Are deazavantajul ca nu elimina clorul si poluantii.

Purificatoarele cu lampi cu ultraviolete sterilizeaza apa, dar are o durata de utilizare compatibila cu cea a becului.

Purificatoarele cu filtre cu rasini schimbatoare de ioni au principala caracteristica retinerea plumbului si a altor metale grele. De regula, aceste dispozitive se utilizeaza asociate cu aparatele cu filtrare cu carbon activ.

Purificatoare cu ionizatoare de apa sunt folosite pentru persoanele cu anumite afectiuni. Acestea genereaza doua jeturi de apa, unul alcalin si altul acid.

Profită de Reducerile actuale eMAG la purificatoarele de apă: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun purificator de apa in functie de felul montarii?

In functie de modelul constructiv, purificatoarele pot fi de mai multe tipuri: cani de filtrare, filtre pentru baterie, filtre sub chiuveta sau pentru toata casa.

In functie de preferintele tale, poti alege montajul care se adapteza cel mai bine la nevoile din casa ta.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cel mai bun purificator de apa. Spor la cumparaturi!

Purificatoare de apă de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolul: Cum alegi cel mai bun filtru de apa?

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *