Top 3 cuptoare electrice Hansa ieftine si bune 2018!

Cauti un cuptor ieftin si bun? Mai jos ti-am pus la dispozitie ,,Top 3 cuptoare electrice Hansa ieftine si bune 2018!”.

1. Cuptor incorporabil Hansa BOEI68462, 8 Functii, Grill, Clasa A, Butoane push up, Display, Inox

Cuptorul incorporabil Hansa BOEI68462 ocupa locul 1 in ,,Top 3 cuptoare electrice Hansa ieftine si bune 2018!”.

Este un cuptor electric incorporabil cu o capacitate de 65 l, reprezentand solutia ideala de achizitie pentru persoanele care sunt in cautarea unui cuptor electric bun, dar dispun de un buget limitat.

Datorita capacitatii de 65 l, il putem caracteriza drept un cuptor electric foarte incapator, ce permite introducerea unor vase de dimensiuni diferite, curatarea lui fiind usor de realizat.

Cuptorul electric Hansa BOEI68462 are o putere de 2900 w si un consum de energie de 0,79 kw/h, fiind incadrat in clasa de eficienta energetica A.

Multumita programatorului Ts cu senzor din dotarea acestui cuptor,  monitorizarea timpului de preparare si setarea timpului de oprire a cuptorului se realizeaza foarte usor.

Printre functiile acestui cuptor electric Hansa se numara si functia de ,,preincalzire rapida”, pe care o poti folosi in scopul atingerii temperaturii dorite intr-un interval scurt de timp.  Datorita acestei functii, cuptorul atinge temperatura de 150 grade C in doar 4 minute, devenind cu 20% mai rapid in ceea ce priveste acest aspect.

Pe interiorul usii acestui cuptor electric Hansa gasesti retete cu informatii practice referitoare la tipurile de alimente, temperatura de preparare si timpul de preparare.

Butoanele retractabile din dotarea cuptorului electric Hansa BOEI68462 faciliteaza procesul de curatare a panoului de comanda, fiind in acelasi timp niste elemente decorative deosebite.

Alte functii incorporate: incalzire rapida, iluminare interioara, functie de decongelare, afisaj LCD, timer, grill.

UTILIZATORII apreciaza in mod deosebit la acest cuptor electric Hansa: comenzi simple, design placut, numar mare de functii, usor de folosit, usor de instalat, coace foarte bine, nu face zgomot,

Îl poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la cuptoarele electrice Hansa: CLICK AICI.

2. Cuptor incorporabil Hansa BOEI69472, Electric, 66 l, Clasa A, 10 Functii, Grill, Rotisor, Butoane push up, Display LCD, Inox

Cuptorul incorporabil Hansa BOEI69472 ocupa locul 2 in ,,Top 3 cuptoare electrice Hansa ieftine si bune 2018!”.

Este un cuptor electric incorporabil, foarte generos din punct de vedere al capacitatii, aceasta fiind de 66 l.

In ceea ce priveste clasa de eficienta energetica, cuptorul electric Hansa BOEI69472 este inclus in clasa de efiecienta energetica A, fiind un cuptor electric economic.

Sinele laterale faciliteaza procesul de scoatere al tavilor, acesta realizandu-se in siguranta.

Referitor la curatarea interiorului acestui cuptor electric Hansa, aceasta se realizeaza foarte usor, rafturile fiind foarte usor de scos, datorita faptului ca sunt fixate cu niste cleme speciale. Totodata, mai se impune sa precizam si faptul ca rafturile pot fi spalate si in masina de spalat vase, evitandu-se astfel frecarea indelungata a acestora.

Pentru evitarea arderii tegumentelor prin atingearea usii, cuptorul electric Hansa, in mod ingenios, a fost dotat cu ,,functia CoolDoor 3″, ce consta in faptul ca usa cuptorului este dotata cu 3 geamuri, geamul interior reflectand caldura, prevenind astfel incalzirea excesiva a geamului de la exterior.

,,Functia de ventilatie” cu aer cald din dotarea cuptorului electric Hansa BOEI69472, ce costa in existenta unei rezistente rotunde in jurul ventilatorului, asigura o distributie optimizata a caldurii si circularea constanta a aerului, eliminand-se astfel zonele fierbinti.

Prin ,,functia de preincalzire rapida” se utilizeaza puterea completa a cuptorului pentru a-l incalzi rapid. Cuptorul se poate porni cu putin timp inainte de a introduce alimentele in interiorul acestuia, existand totodata garantia ca alimentele vor fi gata in timp util.

Prin activarea ,,functiei de decongelare” vei beneficia de o decongelare rapida, alimentele fiind gata pentru a fi preparate intr-un timp foarte scurt.

Alte functii: Incalzire in partea superioara si inferioara + ventilator, grill, incalzire in partea superioara + grill (supergrill), decongelare, incalzire in partea inferioara, incalzire rapida, aer cald + incalzire in partea inferioara (pizza), aer cald, incalzire in partea superioara + grill + ventilator, incalzire in partea superioara + incalzire in partea inferioara (conventionala).

UTILIZATORII apreciaza in mod deosebit la acest cuptor electric Hansa: rapiditatea procesului de preparare a alimentelor, numar suficient de functii, silentios, geamul exterior nu se incalzeste la o temperatura care sa genereze arderea tegumentelor prin atingere, construit cu materiale de calitate, coace foarte bine, usor de curatat, usor de utilizat.

Îl poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la cuptoarele electrice Hansa: CLICK AICI.

3. Cuptor incorporabil Hansa BOEI67250055, Electric, 10 Functii, Grill, Clasa A, Inox

Cuptorul incorporabil Hansa BOEI67250055 ocupa locul 3 in ,,Top 3 cuptoare electrice Hansa ieftine si bune 2018!”.

Este un cuptor electric incorporabil cu o capacitate de 66 l, asigurand suficient spatiu pentru introducerea unor vase de dimensiuni mai mari.

Are o putere de 3100w si un consum de 0,79 kw/h, fiind un cuptor electric economic, inclus in clasa de eficienta energetica A.

Cuptorul incorporabil Hansa BOEI67250055 este dotat cu un raft pentru deshidratare, care prezintă o serie de elemente de siguranţă, spre a-i spori stabilitatea. Astfel, raftul poate fi culisat liber în afară, fără a mai exista risc de accidentare.

Datorita ,,functiei de preincalzire rapida”, cuptorul electric Hansa BOEI67250055 se incalzeste la 150 grade C in doar 4 minute, asigurandu-te de faptul ca alimentele vor fi gata la timp.

Existenta unei rezistente circulare ascunse, plasata in jurul ventilatorului, se traduce prin ,,functia de convectie 3D”, ce asigura distributia optima a caldurii si circularea permanenta a aerului fierbinte, nemaiexistand zone fierbinti.

Cuptorul electric Hansa BOEI67250055 are geamul interior al usii realizat dintr-o sticla perfect neteda, fara suruburi sau nituri, ceea ce garanteaza utilizarea in siguranta a cuptorului si curatarea usoara a acestuia.

Referitor la intretinere, aceasta se realizeaza foarte usor, acest lucru si datorita panourilor catalitice de pe peretii laterali ai cuptorului, care ard depunerile de grasimi.

Moduri de preparare: Ventilator+rezistenta superioara+rezistenta inferioara; grill; grill+rezistenta superioara; decongelare; rezistenta inferioara; preincalzire rapida; convectie+rezistenta inferioara; convectie; rezistenta superioara+grill+ventilator; conventional.

UTILIZATORII apreciaza in mod deosebit la acest cuptor electric Hansa: aspect placut, fiabil, silentios, numeroase functii.

Îl poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la cuptoarele electrice Hansa: CLICK AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Acest top aparţine exclusiv site-ului Chibzuintza.ro, iar dacă ai vreo sugestie cu privire la acest top sau dacă ai utilizat vreunul din produsele din acest top şi ţi-ai făcut vreo părere despre el, pozitivă sau negativă, m-aş bucură foarte tare să aud părerea ta. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, deoarece mă va ajuta să îmbunătăţesc topul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *