Cum alegi cel mai bun irigator bucal?

cel-mai-bun-irigator-bucalEste important sa optati pentru cel mai bun irigator bucal in cazul in care veti dori sa va bucurati de toate beneficiile pe care le ofera. Acest produs este intrebuintat pentru un periaj profesional si il puteti utiliza la domicilui. Se mai intalneste in dese situatii si sub denumirea de aparat pentru dus bucal.

In comparatie cu modalitatea clasica a periajului, despre acest dispozitiv putem spune ca este cel care va utiliza un jet de apa, la o presiune destul de mare, pentru eliminarea acumularilor dintre si de pe dinti. Eficienta unui irigator bucal nu va lasa niciodata de dorit si veti avea ocazia de a descoperi acest lucru in momentul utilizarii. Conform unor studii realizate in acest sens, a fost demonstrat faptul ca un irigator bucal este foarte eficient in comparatie cu modalitatile traditionale de curatare a gingiilor. De asemenea, un irigator bucal, este foarte util si in ceea ce priveste ameliorarea efectelor bolii parodontale, a gingivitei, dar si pentru persoanele ce au un aparat dentar fix, sau cei in cazul carora putem vorbi de lucrari dentare complexe.

In aceste conditii, este indicat sa optati pentru un produs de calitate. Performanta, calitatea si pretul de achizitie reprezinta chestiuni importante pentru a gasi cel mai bun irigator bucal. Tinand cont de urmatoarele informatii, veti gasi cu siguranta modalitatea optima de achizitionare.

Vezi rapid o ofertă de preț la irigatoarele bucale: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun irigator bucal in functie de sursa de apa: de la un rezervor sau de la robinet?

Sursa de apa poate fi una limitata sau nelimitata, in functie de optiunea pe care o veti alege. In aceste conditii, in cazul in care acest dispozitiv este utilizat de intreaga familie, este indicat sa optati pentru un rezervor de apa cu o capacitate mare. Totodata, pentru o utilizare intensa a mai multor persoane, este indicata varianta sursei de apa de la robinet, deoarece veti dispune de o sursa de apa nelimitata.

Daca veti dori sa optati pentru varianta irigatorului bucal cu rezervor, atunci sursa de apa este una limitata, deci trebuie sa cautati un model ce ofera un volum potrivit, in jur de 1500 ml.

Pe de alta parte, despre irigatoarele bucale ce se conecteaza la robinet putem spune ca sunt foarte apreciate datorita eficientei lor. Insa, trebuie sa tineti cont si de faptul ca atasarea si dezasamblarea se va face manual, de fiecare data cand veti utiliza robinetul pentru aplicarea irigatorului bucal.

In cazul in care veti utiliza doar dumneavoastra irigatorul bucal, atunci puteti lua in calcul varianta de achizitionare cu rezervor. Daca sunteti plecat in dese situatii in calatorii, atunci puteti opta pentru o capacitate mai mica si o varianta fara fir, insa in acest sens si performantele irigatorului bucal pot fi mai mici.

Asadar, tinand cont de sursa de apa utilizata, veti gasi cu siguranta cel mai bun irigator bucal.

Profită de Reducerile actuale eMAG la irigatoarele bucale: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun irigator bucal in functie de capacitatea rezervorului de apa (valabil pentru irigatoarele bucale cu rezervor de apa) ?

Despre irigatoarele bucale autonome, ce functioneaza cu un rezervor de apa, putem spune ca au o capacitate destul de mica, iar acest lucru se intampla ca urmare a design-ului. Este necesara inlocuirea apei sau reincarcarea rezervorului pe perioada utilizarii.

Daca doriti sa evitati incarcarea rezervorului pe perioada utilizarii, este indicat sa optati pentru un irigator bucal ce are o capacitate de cel putin 250 ml. Exista si irigatoare bucale de capacitate foarte mica, in jur de 100 – 150 ml, insa eficienta acestora poate lasa de dorit in unele situatii.

In alta ordine de idei, in cazul irigatoarelor bucale statice, putem spune ca rezervoarele au o capacitate destul de mare, ce poate ajunge pana la 1500 ml. In cazul in care veti opta pentru un irigator bucal cu o capacitate de acest tip, atunci problema realimentarii va fi una mai putin deranjanta.

Cu cat capacitatea este mai mare, cu atat utilizarea unui irigator bucal va fi una mai simpla si mai facila. Este important sa aveti in vedere capacitatea unui irigator bucal pentru a lua decizia optima in ceea ce priveste achizitionarea. Asadar, veti avea ocazia de a lua decizia optima pentru a gasi cel mai bun irigator bucal.

Vezi cele mai populare irigatoare bucale de pe eMAG aflate la Promoție: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun irigator bucal in functie de tipul de alimentare: la retea sau cu acumulator?

In ceea ce priveste selectia celui mai bun irigator bucal, aveti ocazia de a lua in calcul doua variante in ceea ce priveste alimentarea.

In acest sens, va puteti gandi la un irigator bucal ce se alimenteaza la reteaua electrica, iar despre aceasta varianta putem spune ca poate fi una mai eficienta. Dezavantajul acestui tip de alimentare este reprezentat de faptul ca, pentru a functiona, este necesara utilizarea unui cablu de alimentare, ceea ce diminueaza libertatea de miscare. Pretul variantei cu alimentare la retea poate fi unul mai mic, in comparatie cu cealalta varianta, si puteti lu in calcul aceasta varianta in cazul in care dispuneti de un buget mai restrans in momentul achizitionarii.

Varianta unui irigator bucal cu acumulator este una ce ofera o libertate de miscare mai mare, iar portabilitatea sa nu va lasa niciodata de dorit. Un aparat de acest tip se poate regasi in bagajul dumneavoastra in cazul in care veti calatori, deoarece nu este necesara alimentarea la retea. Insa, eficienta acestui irigator bucal poate lasa de dorit, functionarea in conditii optime fiind conditionata de nivelul de incarcare al acumulatorului.

In functie de necesitatile pe care le aveti in ceea ce priveste alimentarea, veti gasi cu siguranta cel mai bun irigator bucal.

Cumpără-ți din cel mai mare magazin online cel mai bun irigator bucal: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun irigator bucal in functie de autonomia acestuia (valabil pentru irigatorul bucal cu acumulator)?

Daca veti opta pentru achizitionarea unui irigator bucal cu acumulator, este important sa fiti atenti si la autonomia de functionare a acestuia. Este important sa va asigurati de faptul ca autonomia unui aparat de acest tip este una potrivita pentru a utiliza irigatorul bucal in conditii optime.

In acest sens, este foarte importanta si calitatea acumulatorilor pe care ii veti utiliza in momentul folosirii irigatorului bucal. Pentru a beneficia de avantajele unui acumulator ce ofera eficienta in acest domeniu, este important sa optati pentru varianta Li Ion. Valorile autonominei aculumatorului sunt foarte variante, ceea ce inseamna ca depind de calitatea si eficienta unui irigator bucal.

Asadar, putem intalni o perioada de autonomie de la cateva minute, pana la cateva ore, in functie de produsul ales. In aceste conditii pentru a va asigura de faptul ca decizia luata este una potrivita, este indicat ca inainte de achizitie sa studiati descrierea si manualul de utilizare a produsului. In acest sens, veti afla detalii complete despre autonomia de functionare, in cazul in care irigatorul bucal este unul cu acumulator.

Asadar, avand in vedere autonomia, veti gasi cel mai bun irigator bucal, pe care il puteti achizitiona in conditii avantajose.

Comandă-ți Acum online un irigator bucal de calitate: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun irigator bucal in functie de numarul capetelor incluse?

Numarul capetelor unui irigator bucal trebuie avut in vedere in momentul in care veti dori sa achizitionati cele mai bune produse. Acest numar poate fi variant, existand irigatoare bucale cu un singur capat, pentru utilizarea de catra o singura persoane. De asemenea, in cazul in care acest irigator bucal va fi utilizat de toata familia, puteti opta pentru un numar de 8 capete incluse ale irigatorului bucal.

Pe de alta parte, in momentul achizitionarii aveti ocazia de a primi si capete de rezerva. Este foarte important sa optati pentru numarul potrivit de capete, deoarece numai in aceste conditii intreaga familie se va bucura de igiena dentara corespunzatoare.

Totodata, aceste capete vor trebui inlocuite la o anumita perioada de timp si va trebui sa aveti in vedere si acest aspect. Cu siguranta numarul de capete a unui irigator bucal reprezinta un element esential, prin care va puteti asigura ca il veti utiliza in conditii optime. Este posibil ca pretul unui irigator bucal cu mai multe capete sa fie mai mare decat in cazul achizitionarii unui aparat cu un numar redus de capete.

Avand in vedere acest aspect, aveti ocazia de a gasi in momentul achizitionarii cel mai bun irigator bucal.

Alege-ți dintr-o varietate de modele cel mai bun irigator bucal: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun irigator bucal in functie de numarul de trepte de presiune?

De cele mai multe ori, referitor la numarul de trepte de presiune, este indicat sa optati pentru un model ce propune cel putin trei trepte. Cele mai bune irigatoare bucale ajung la o presiune de sase sau mai multe trepte. Treptele de presiune in cazul unui irigator bucal sunt situate de cele mai multe ori intre valorile de 2 si 10. In functie de necesitatile pe care le aveti in acest sens, urmeaza sa luati decizia optima in momentul achizitionarii.

Se considera ca toate irigatoarele bucale cu un numar de peste  trepte sunt eficiente si ofera mereu rezultatele dorite in ceea ce priveste utilizarea. Este indicat sa aveti in vedere si numarul de trepte in momentul in care veti dori sa achizitionati cele mai eficiente aparate din acest domeniu. Datorita faptului ca gama irigatoarelor bucale este una variata, veti gasi cu siguranta exact ceea ce va intereseaza.

De asemenea, trebuie sa aveti in vedere faptul ca numarul de trepte va poate ajuta sa gasiti cel mai bun irigator bucal.

Vezi Reducerile Actuale eMAG la irigatoarele bucale: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun irigator bucal in functie de brand?

Daca veti dori sa luati cele mai bune decizii in vederea selectiei celui mai bun irigator bucal, este foarte important sa tineti cont si sa aveti in vedere si brandul de la care urmeaza sa achizitionati aceste produse.

Pentru a va asigura ca luati decizia optima in momentul achizitionarii, este indicat sa optati pentru produsele WaterPik, recunoscute pentru eficienta lor si pentru beneficiile pe care le ofera pe perioada utilizarii. De asemenea, produsele JetPik pot reprezenta oricand varianta ideala prin care sa achizitionati cel mai bun irigator bucal, avand la dispozitie rezultate eficiente in igiena bucala. Brandul Little Doctor propune, de asemenea, modalitati optime prin care puteti intra in posesia unui produs de calitate in acest domeniu, pe care il puteti achizitiona in conditii avantajoase. Pe de alta parte, optand pentru produsele oferite de brandul Panasonic, veti gasi cu siguranta exact ceea ce va intereseaza pentru a va bucura de un irigator bucal eficient din toate punctele de vedere. Nu in ultimul rand, puteti alege si produsele Silon It, in cazul in care veti dori sa gasiti o modalitate optima pentru achizitionarea unui irgator bucal, eficient si care ofera rezultatele dorite pe perioada utilizarii.

Avand in vedere aceste posibilitati si modalitati de achizitionare, veti gasi cu siguranta cel mai bun irigator bucal, pe care il puteti folosi in conditii optime. De asemenea, este indicat sa tineti cont de toate informatiile expuse in randurile de mai sus pentru a lua decizia optima in momentul achizitionarii.

Irigatoare bucale de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *