Samsung Galaxy Note 7, o bomba in adevaratul sens al cuvantului. Vezi explicatia celor de la Samsung

samsung-galaxy-note-7-explodatSamsung a cerut in mod oficial ca unitatile vandute de Galaxy Note 7 sa fie returnate, pe motivul existentei unui defect la baterie.

Solicitarea celor de la Samsung s-a adresat tuturor cumparatorilor de Samsung Galaxy Note 7, cu exceptia celor din China, bateriile pentru acea piata fiind comercializate de la un alt distribuitor.

In urma investigatiilor facute de cei de la Samsung s-a constatat ca, in urma contactului dintre anod si catod, s-a produs incalzirea excesiva a bateriei.

Aceasta intamplare a fost catalogata de cei de la Samsung drept ,,o eroare foarte rara a procesului de fabricatie”.

Ca urmare a acestei erori, conform anuntului facut de cei de la Samsung, au avut loc 35 explozii raportate  la centrele customer service (17 in SUA, 17 in Coreea si una in Taiwan). Din fericire nu au existat victime.

Acesta eroare va avea un impact financiar semnificativ, in defavoarea celor de la Samsung, dat fiind faptul ca, inainte de solicitarea oficiala de returnare, au fost livrare aproximativ 2,5 milioane unuitati Galaxy Note 7.

Intamplarea nefericita vine in contextul unei perioade de apogeu pentru Samsung, succesul inregistrat de Galaxy S7 ridicand valoarea actiunilor la o cifra record, asigurand cel mai mare profit trimestrial inregistrat in ultimii 2 ani.

Sursa: Yoda.ro

Sursa imagine: Playtech.ro

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *