Despre ochelarii VR (ochelarii realitate virtuala)

ochelari-vr-realitate-virtualaDe unde poti cumpara ochelari VR (ochelari realitate virtuala)?

Cumpara-ti ochelari VR (ochelari realitate virtuala) direct de la importator, la pret redus CLICK AICI.

Daca ai nevoie de mai multe informatii despre ochelarii VR (ochelarii realitate virtuala) citeste articolul in continuare.

Ce sunt ochelarii VR (ochelarii realitate virtuala) ?

Ochelarii realitate virtuala reprezinta un dispozitiv VR, ce ofera o simulare a realitatii, utilizatorul avand impresia ca se afla prezent fizic în anumite locuri fie reale, fie imaginare, putandu-se chiar teleporta in jocuri sau spatiu.

Posibilitatile oferite de ochelatii VR sunt de-a dreptul incredibile, oferindu-ti oportunitatea de a urmari o imagine 360 din toate unghiurile, ca si cum ai fi acolo, de a urmari un film filmat 360, la orice secventa avand posibilitatea de a intoarce capul si a vedea ce se afla in spatele actorului, ce este deasupra sau dedesupt.

Ochelarii realitate virtuala ofera senzatii extraordinare, ce nu pot fi relatate in cuvinte, senzatii ce nu pot fi descrise intr-un articol. Iti ofera o experienta audio-vizuala captivanta.

Si asta deoarece vei trai niste senzatii unice si cu adevarat incredibile.

Cumpara-ti ochelari VR (ochelari realitate virtuala) direct de la importator si ai parte de cele mai bune preturi CLICK AICI.

Inteligenti si incredibil de comozi, ochelarii VR (ochelarii realitate virtuala) au capacitatea de a rula jocuri, aplicatii si filme HD.

Se pot descrie ca fiind niste ecrane, cate unul pentru fiecare ochi, care au o vizibilitate extinsa.

Acuratetea  imaginilor este foarte buna, iar efectul este exceptional.

Ochelarii VR (ochelarii realitate virtuala) functioneaza ca un suport in care este introdus un telefon Android cu o anumita diagonala, in functie de tipul ochelarilor.

De ochelarii VR (ochelarii realitate virtuala) de pot bucura si de cei care au probleme cu vederea?

Un aspect important este acela ca pot fi utilizati si de persoanele ce sufera de miopie, putand fi purtati si ochelarii de vedere in acelasi timp cu ochelarii VR. Mai mult, s-au facut teste si s-a constatat ca la dioptrii de pana la -3, ochelarii VR pot fi pusi direct, imaginea fiind destul de clara.

Ochelarii realitatea virtuala se monteaza usor, cureaua reglabila si buretele din dreptul lentilelor asigurand un confort sporit.

Vezi oferta celor de la Techstar (direct importator) la ochelari VR (ochelari realitate virtuala) CLICK AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *