Cum alegi cel mai bun tensiometru?

tensiometruSanatatea este o adevarata comoara a vietii, pe care, din pacate, cei care o detin nu stiu de fiecare data sa o pretuiasca.

Inima, este cea care, secunda de secunda, prin bataile ei neintrerupte, neobosite, ofera seva vietii. Atunci cand ea sufera, ar trebui sa actionam alert si atent, astfel incat o afectiune pasagera sa nu devina o boala cronica, greu de tratat, cu potentiale complicatii grave.

Pentru a afla mereu daca inima ta, respectiv intreg sistemul cardiovascular functionaza in limite normale, iti recomand acizitionarea un tensiometru, astfel incat sa iti poti monitoriza in mod constant tensiunea arteriala.

Un tensiomatru de calitate, la un pret foarte bun, gasesti AICI.

Tensiometru. Recomandare

Pe piata, in momentul actual, exista mai multe tipuri de tensiometre si o sumedenie de modele, care mai de care mai impresionante, prin functii, usurinta folosirii si precizia lor.

Tensiometru digital sau manual?

Pentru a gasi acel tenstiometru care se potriveste cel mai bine cerintelor si necesitatilor tale ar trebui sa tii cont de cateva caracteristici  importante.

Mai intai de toate, ar trebui sa te orientezi spre un tensiometru digital si nu spre unul manual, care este folosit, in principal, de cadrele medicale.

Tensiometru automat sau semiautomat?

Tensiometrele digitale sunt insa, la randul lor, automate sau semiautomate. Recomandate sunt tensiometrele automate, deoarece sunt mult mai simplu de folosit, necesara fiind doar apasarea unui singur buton.

Iti poti cumpara cu incredere un tensiometru automat de AICI.

Tensiometru de incheieturi sau de brat?

Totodata, trebuie sa alegi si locul unde doresti ca acesta sa fie pozitionat. Astfel, poti sa optezi pentru un tensiometru de incheieturi sau un tensiometru de brat. Desi este mult mai comod un tensiometru de incheietura, medicii recomanda tensiometrele de brat, ale caror rezultate ar fi ceva mai precise.

Diferite modele de tensiometre, la preturi foarte bune, gasesti AICI.

Pentru ca este foarte important ca valoarea afisata de un tensiometru sa fie cea reala, sanatatea fiind primordiala, te sfatuiesc sa-ti achizitionezi doar acele modele de tensiometre ale caror standarde de calitate sunt demonstrate printr-un certificat special, oferit de Societatea Europeana pentru Hipertensiune, de Societatea Britanica pentru Hipertensiune sau de alte societati acreditate in domeniu.

Un alt criteriu, de care este bine sa tii cont atunci cand iti achizitionezi un tensiometru, este afisarea simplificata a datelor.

Astfel, pe langa afisarea valoarii tensiunii arteriale, cele mai bune tensiometre ofera si un cod special de culori, verde corespunzand tensiunii normale, pe cand rosu, unei valori periculoase, crescute sau prea scazute.

De asemenea, cel mai bun tensiometru ar trebui sa detecteze si aritmiile, adica bataile anormale ale inimii, ce pot fi periculoase.

Tinand cont de aceste caracteristici importante, poti gasi cu usurinta cel mai bun tensiometru, care te va ajuta sa stii in permanenta cum se mai simte inima ta.

Diferite modele de tensiometre, la preturi foarte bune, gasesti AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

1 răspuns

  1. mirela vlaicu spune:

    Cel mai bun tensiometru este omron evolv, simplu, precis si corect!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *