Am desemnat câștigătorul Panoului Radiant Dragus

panou-radiant-dragusAstazi s-a stabilit castigatorul Panoului Radiant Dragus, scos la concurs la sfarsitul lunii Martie. Castigatorul a fost stabilit prin tragere la sorti dintre abonatii la newsletterul chibzuintza.ro.

Fericitul castigator este dl. Alexandrescu Cristian din Rm. Valcea.

Parerea d-lui Alexandrescu Cristian despre chibzuintza.ro: ,,Despre chibzuintza.ro pot spune ca propune spre lectura, din câte am constatat, articole variate și bine documentate, legate de o alimentație sănătoasă și echilibrata și ca în general este un site cu informații utile, pertinente și de recomandat.”

Multumim d-lui Alexandrescu Cristian pentru participarea la comunitatea chibzuintza.ro si il felicitam pentru premiul castigat.

Tine-ti aproape! Vor mai urma multe astfel de concursuri!

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *