Cum îți folosești telefonul vechi pe post de GPS?

cel mai bun GPS autoTehnologia este intr-o dezvoltare continua. An de an apar noi dispozitive, cu functii din ce in ce mai interesante, ceea ce ridica foarte mult pretentiile utilizatorilor. Cu siguranta, este greu sa pastrezi acelsi telefon mobil vreme de mai multi ani, mai ales daca esti pasionat de tehnologie, motiv pentru care cel mai probabil, ai prin sertare o multime de telefoane vechi.

Partea buna este ca, daca telefoanele vechi nu fac parte din generatia lui Nokia 3310, poti sa le folosesti pentru diverse alte lucruri: Video player, Mp3 player, camera auto sau GPS.

Vezi rapid o ofertă de preț la GPS-uri: CLICK AICI.

Cum sa iti transformi vechiul telefon in GPS?

Mai toate sistemele de operare mobile ofera aplicatii de GPS. Google Maps sau Waze sunt extrem de folosite, reusind sa ajute la decongestionarea traficului si la circulatia rapida dintr-o parte in alta. Cum majoritatea telefoanelor produse in ultimii 7-8 ani au un sunt inteligente si dispun de un sistem de operare complex, acestea permit instalarea aplicatiilor de GPS.

Pentru a-ti transforma vechiul telefon in GPS ai nevoie doar de cateva lucruri:

  • Instaleaza-ti una dintre aplicatiile GPS pe care o consideri eficienta;
  • Asigura-te ca telefonul functioneaza bine. Daca se misca foarte greu poti sa stergi toate celelalte aplicatii de pe el;
  • Cumpara-i un incarcator de masina cu alimentare de la portul de bricheta, in asa fel incat sa il ai tot timpul incarcat;
  • Cumpara-i un suport! Exista suporturi de telefoane pentru geam, pentru bord sau pentru gurile de ventilatie. Cele din urma sunt mai indicate, in conditiile in care se prind foarte bine si nu incurca cu nimic vizibilitatea soferului.

Partea buna este ca nu ai nevoie de internet pentru a-ti transforma telefonul in GPS. Trebuie, totusi, sa te asiguri ca ai toate hartile pe care le doresti descarcate.

Profită de Oferta actuală eMAG la telefoane: CLICK AICI.

Ce altceva mai poti face cu vechiul telefon mobil, in masina?

Pe langa functia de GPS, acesta poate juca si rolul de player media. Iti poti pune o multime de melodii pe memoria telefonului si il poti conecta prin bluetooth la sistemul audio. De asemenea, acelasi telefon poate sa fie utiliat fara probleme pe post de camera auto, surprinzand toate evenimentele din trafic.

De ce sa optezi pentru un telefon in detrimentul unui aparat GPS de sine statator?

Un prim motiv este cat se poate de evident: este 100% gratuit. Nu ai nevoie de altceva decat de un suport pentru automobil.

De asemenea, telefonul poate sa fie multifunctional, jucand o multime de alte roluri. In cazul in care ti se termina bateria la telefonul pe care il folosesti in mod uzual, il poti schimba fara probleme cu cel din masina.

In cazul in care se strica, nu iti va parea foarte rau, fiind un produs pe care oricum nu il foloseai in mod uzual.

Folosirea telefonului pe post de GPS poate sa insemne o mai mare siguranta pentru masina. Daca il lasi tot timpul in masina incarcat, il poti gasi cu usurinta in situatia neplacuta in care automobilul dispare.

Nu in ultimul rand, utilizandu-ti telefonul in acest mod ajuti natura, intr-un fel sau altul, deoarece nu il lasi sa ajunga intr-o groapa de gunoi si sa contribuie la poluarea si asa destul de mare  care ne ameninta planeta.

Telefoane de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *