Cum alegi cea mai buna instalatie GPL?

cea mai buna instalatie GPLO instalatie GPL este o varianta care poate fi montata pe autoturism, in doar cateva ore, ea avand avantajul de a avea un consum scazut, din punct de vedere economic, fata de tipurile clasice de combustibil, cu benzina sau motorina.

Pentru a avea o functionare corecta la o instalatie GPL, este foarte important sa se aleaga cu grija componentele individuale ale sistemului. Fara indoiala, modelul trebuie sa fie ales in functie de masina, de tipul motorului si de parametri tehnici.

In magazine, vei intalni mai multe modele, insa este destul de dificil sa gasesti unul adecvat, cu rapiditate.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cea mai buna instalatie GPL, potrivita pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la instalația GPL: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna instalatie GPL in functie de tipul subansamblelor?

Un factor important de care trebuie sa tii cont la alegerea unei instaltii GPL il reprezinta tipul subansamblelor, care poate fi: OEM sau Aftermarket.

Instalatie GPL cu subansamble tip OEM – acest model este unul de calitate, care dispune de subansamble de tip OEM (Original Equipment Manufacturer). Aceste piese sunt originale, performante, provenind de la producatori de marca din lume. Acest tip are un pret mai ridicat fata de cele care dispune de subansamble tip Aftermarket.

Instalatie GPL cu subansamble tip Aftermarket – varianta dispune de subansamble tip Aftermarket, cu o calitate si cu performante mai reduse, provenite de la producatori mai putin cunoscuti. Acest tip este mai ieftin fata de cel anterior.

Profită de Oferta actuală eMAG la instalația GPL: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna instalatie GPL in functie de tipul rezervorului?

Un aspect de luat in seama la alegerea unei instalatii GPL este tipul rezervorului, care poate fi: cilindric sau toroidal.

Instalatie GPL cu rezervor cilindric – echipamentul dispune de un rezervor cilindric, care poate fi montat in portbagaj. Un model cu un rezervor de 55 de litri, poate fi compatibil cu automobile cu standardele Euro 2, 3, 4, 5, 6. Este o varianta universala, care se poate monta pe orice marca de masina.

Instalatie GPL cu rezervor toroidal – acest model este cea mai noua varianta a unui sistem de alimentare cu gaz petrolier lichefiat. Componentele de baza ale acestuia sunt rezervorul, reductorul si injectoarele. Spre exemplu, unul obisnuit poate avea capacitatea rezervorului toroidal (cu sectiune rotunda) de 42 de litri, fiind compatibil cu standardele Euro 2, 3, 4, 5, 6. Are o greutate de 36 de kg.

Vezi toate ofertele de pe eMAG la instalația GPL: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna instalatie GPL in functie de tip?

Instalatiile GPL pot fi de mai multe feluri in functie de tip astfel: pentru motoare cu injectie sau cu carburatie.

Instalatie GPL pentru motoare cu injectie – acest model se refera la masinile moderne prevazute cu injectie monopunct sau multipunct. Spre exemplu, un sistem prevazut cu un rezervor clindric poate acoperi nevoile oricarui tip de autoturism cu 4 cilindri. Poate fi montat pe masini cu standardele Euro 2, 3, 4, 5, 6.

Instalatie GPL pentru motoare cu carburatie – este un sistem clasic compatibil cu masinile cu motoare cu carburator. Capacitatea rezervorului poate fi diferita, in functie de compatibilitatea cu portbagajul masinii. Poate avea 47, 52, 57 litri.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cea mai buna instalatie GPL. Spor la cumparaturi!

Instalație GPL de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *