Cum alegi cele mai interesante jucarii din lemn?

jucarii din lemnFolosirea unor jucarii din lemn ajuta la dezvoltarea capacitatilor cognitive, de indemanare sau de gandire ale copiilor, inca de la varste foarte mici. Acestea prezinta si alte avantaje, precum siguranta in utilizare si durata de viata indelungata.

Numai ca procesul de invatare si progres al copiilor prin utilizarea unor jucarii din lemn trebuie sa fie continuu, fara pauza, de-a lungul anilor. El ajuta enorm copiii sa-si dezvolte aptitudini, capacitati si o gandire constructiva si logica.

In magazine, vei intalni numeroase asemenea modele, insa este destul de greu sa gasesti pe cele adecvate.

De aceea, am intocmit in randurile de mai jos un ghid care te va ajuta in mod sigur sa alegi cele mai interesante jucarii din lemn, potrivite penttru copiii tai.

Vezi rapid o ofertă de preț la cele mai interesante jucarii din lemn: CLICK AICI.

Cum alegi cele mai interesante jucarii din lemn in functie de varsta copiilor?

Jucariile din lemn se pot alege in functie de varsta copiilor astfel: pana la 1 an, pentru 1 – 3 ani, 4 – 7 ani, 8 – 14 ani etc.

Jucarii din lemn pentru copii de pana la 1 an – acestea sunt seturi viu colorate care sa dezvolte capacitatile copiilor, imaginatia si dexteritatea acestora. Ele au diverse forme, culori, cifre, litere, imagini cu animale si modele, fiind atractive si educative.

Jucarii din lemn pentru copii de 1 – 3 ani – pot fi cuburi sau obiecte cu diferite forme geometerice, fiind concepute pentru realizarea de constructii de indemanare si inteligenta. Sunt foarte educative cele care contin litere si cifre, cu ajutorul carora se compun cuvinte sau numere.

Jucarii din lemn pentru copii de 4 – 7 ani – ele pot fi obiecte mai complicate, precum tabla inmultirii, cuburi dificile, remy, razboi de tesut, sah, scrabble, table magnetice cu litere si cifre.

Jucarii din lemn pentru copii de 8 – 14 ani – gama de produse este variata, putand include jocuri creative, de indemanare, kendama. Sunt dezvoltate abilitatile de gandire, concentrare, precum si cele tehnice.

Profită de Oferta actuală eMAG la cele mai interesante jucarii din lemn: CLICK AICI.

Cum alegi cele mai interesante jucarii din lemn in functie de abilitatile dezvoltate?

Un factor important de care sa trebuie sa tii cont la alegerea celor mai interesante jucarii din lemn il reprezinta abilitatile dezvoltate copiilor, cum ar fi: cognitive, de concentrare, gandire, tehnice, indemanare etc.

Jucarii din lemn pentru abilitati cognitive – acestea sunt recomandate pentru invatarea literelor, a cifrelor, a culorilor, animalelor etc. Sunt foarte utile pentru copiii mai mici, care pot acumula multe cunostinte, intr-un timp foarte scurt.

Jucarii din lemn pentru abilitati de concentrare – aceste seturi si obiecte necesita din partea copiilor rabdare si rapiditate in actiuni. Ele sunt folosite in special la copii mai mari, cu varste de peste 7 ani.

Jucarii din lemn pentru abilitati de gandire – acestea pot pune la treaba intelectul copiilor, dezvoltandu-le cunoasterea si imaginatia, prin rezolvarea unor probleme de matematica, de romana sau de creativitate.

Jucarii din lemn pentru abilitati de indemanare – aceste modele sunt de regula diverse seturi cu cuburi, forme pentru constructii, table magnetice de scris, stampile, casute, bile colorate, animale, accesorii, piese de lego etc.

Jucarii din lemn de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *