Cum alegi cele mai bune tablouri electrice?

cele mai bune tablouri electriceUn aspect foarte important pe care trebuie sa il iei in seama intr-o locuinta il reprezinta tabloul electric. Este de stiut faptul ca acesta asigura siguranta casei tale, ferind-o de un incident neprevazut, cum ar fi incendiu.

Este recomandat sa dispui de un tablou electric modern, astfel incat toate circuitele din locuinta ta sa fie sigure si sa permita functionarea corecta a tuturor aparatelor si dispozitivelor din casa.

In magazine vei intalni numeroase astfel de modele, dar este destul de greu sa gasesti unul adecvat.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cele mai bune tablouri electrice, potrivite pentru locuinta ta.

Vezi rapid o ofertă de preț la tablourile electrice: CLICK AICI.

Cum alegi cele mai bune tablouri electrice in functie de tipul locuintei?

Tablourile electrice sunt concepute, in functie de tipul locuintei, astfel: pentru apartamente/case mici si medii si pentru case mari.

Tablou electric pentru apartament – de regula acest tablou electric este conceput pentru doua circuite, unul pentru prize, iar altul pentru lumini. Poti alege un model care prezinta cate doua sigurante pentru fiecare circuit. Acestea sunt suficiente pentru o locuinta obisnuita. In cazul unor apartamente mai mari, poti avea un circuit suplimentar si atunci poti alege un tablou cu 6 sigurante.

Tablou electric pentru case mari – acest model poate fi unul cu 8 – 12 sigurante, in functie de numarul de circuite ale locuintei tale. Spre exemplu, un tablou cu 12 posturi este unul tip standard, prevazut cu sigurante automate, cate 4 pentru 10 A, 16 A si 20 A.

Profită de Oferta actuală eMAG la tablourile electrice: CLICK AICI.

Cum alegi cele mai bune tablouri electrice in functie de locul montajului?

Tablourile electrice se pot clasifica in functie de locul in care se monteaza astfel: pentru interior si pentru exterior.

Tablou electric de interior – acest model este un produs confectionat din plastic, de regula din ABS. Este un produs de mici dimensiuni si este dotat cu o usita de acces la sigurante.

Tablou electric de exterior – acest produs este unul mai rezistent, care poate rezista la actiunea factorilor de mediu, precum ploaie, ninsoare, caldura mare. De obicei, modelul este unul securizat, inchis, pentru a impiedica accesul unor persoane neautorizate la el.

Vezi toate ofertele de pe eMAG la tablourile electrice: CLICK AICI.

Cum alegi cele mai bune tablouri electrice in functie de montaj?

Tablourile electrice pot fi de mai multe feluri, astfel: incastrate si aparente.

Tablou electric incastrat  – produsul se monteaza in perete, fiind specific pentru interior. Poti alege in functie de numarul de module necesar casei tale. Are clasa de protectie IP40 si 63 A.

Tablou electric aparent – acest model este unul conceput special pentru interior, putand avea mai multe module, in functie de structura locuintei si de numarul de circuite  electrice. Se monteaza pe perete, avand dimensiuni reduse. Spre exemplu, poate avea latimea de 22,2 cm si inaltimea de 25,7 cm.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cele mai bune tablouri electrice. Spor la cumparaturi!

Tablouri electrice de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *