Cum alegi cel mai bun detergent de geamuri?

cel mai bun detergent de geamuriUn detergent de geamuri este un produs foarte eficient care este folosit pentru curatirea sticlei ferestrelor sau usilor din locuinta. El are o actiune rapida asupra murdariei si indeparteaza fara problema orice pete de pe suprafetele geamurilor.

Orice gospodina utilizeaza, atunci cand trebuie sa curete ferestrele, usile sau oglinzile din casa, un detergent de geamuri. Se intrebuinteaza usor, iar uscarea suprafetelor se face rapid.

In magazine, vei întalni diverse asemenea produse, insa este destul de greu sa gasesti unul adecvat.

De aceea, in randurile de mai jos am intocmit un ghid care te va ajuta sa alegi cel mai bun detergent de geamuri, potrivit pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la detergentul de geamuri: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun detergent de geamuri in functie de tip?

Detergentii de geamuri sunt de doua tipuri: tip solutie sau spray.

Detergent de geamuri tip solutie – este un produs foarte concentrat si eficient in curatarea ferestrelor sau usilor. Indeparteaza cu multa usurinta murdaria si praful acumulat pe geamuri. Suprafetele raman lucioase dupa stergere. Este un lichid care este comercializat in bidoane de diverse capacitati.

Detergent de geamuri spray – este un produs practic, fiind cel mai popular in randul utilizatorilor, deoarece recipientul dispune de un pulverizator care face usoara curatirea. Are un pret accesibil, el igienizand perfect suprafetele de sticla, conferind stralucire acestora.

Profită de Oferta actuală eMAG la detergentul de geamuri: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun detergent de geamuri in functie de tipul parfumului?

Detergentii de geamuri pot fi de mai multe feluri in functie de tipul parfumului, astfel: florale, de fructe, fresh etc.

Detergent floral de geamuri – este un lichid cu un miros placut, care are actiune rapida asupra ferestrelor sau usilor din sticla. Poti alege dintr-o varietate de arome de parfum, cum ar fi: liliac, lacramioare, lavanda etc.

Detergent fructat de geamuri – in general, este un produs cu pulverizator, cu actiune rapida, care lasa sticla perfect curata, dupa aplicare si stergere cu o carpa uscata. Ai ocazia sa optezi pentru un lichid cu parfum de mar sau lamaie.

Vezi toate ofertele de pe eMAG la detergentul de geamuri: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun detergent de geamuri in functie de cantitate?

Un factor important de care trebuie sa tii seama la alegerea unui detergent de geamuri il reprezinta cantitatea acestuia, care poate fi de: 250 – 500 ml, 750 ml, 1000 ml, 3l, 5 l etc.

Detergent de geamuri 250 – 500 ml – este produsul cel mai popular, deoarece se gaseste intr-un recipient de dimensiuni reduse, care se poate folosi cu usurinta. Il manevrezi rapid si iti termini treaba intr-un timp scurt, dupa o simpla pulverizare pe sticla. Fereastrele si usile raman perfect curate, dupa stergerea lor cu o carpa uscata.

Detergent de geamuri 750 – 1000 ml – daca te pregatestti pentru o curatenie generala in casa sau in apartament, atunci poti alege o cantitate mai mare de solutie, care sa iti ajunga pentru intreaga locuinta. Are dezavantajul ca bidonul este mai dificil de depozitat, necesitand un spatiu mai mare.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cel mai bun detergent de geamuri. Spor la cumparaturi!

Detergent de geamuri de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *