Cum alegi cele mai bune prize electrice?

cele mai bune prize electriceO priza electrica reprezinta un produs care se gaseste in orice casa din lume sau birou. Este clar, ca fara asa ceva nu putem conecta la reteaua electrica niciun fel de aparate electronice si electrocasnice.

Chiar daca pare un lucru simplu sa alegi o priza, totusi nu este chiar atat de usor, pentru cineva care nu are niste cunostinte in domeniu. Este esential pentru cei care doresc sa cumpere niste prize electrice, trebuie sa faca acest lucru din magazine specializate sau supermarket, care ofera si garantie 12 sau 24 de luni.

Pentru a fi siguri ca avem prize electrice de calitate, trebuie sa stim anumite lucruri legate de caracteristicile acestora.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cele mai bune prize electrice, potrivite pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la prizele electrice: CLICK AICI.

Cum alegi cele mai bune prize electrice in functie de tipul acestora?

In functie de tip, prizele electrice se pot imparti astfel: simple, duble, triple si cu 4 socluri.

Priza electrica simpla – este modelul conventioanal, cel mai des intalnit in locuinte sau birouri. Insa, el a fost inlocuit in timp in cladirile noi cu prize duble sau triple, in functie de necesitati.

Priza electrica dubla – este utila atunci cand avem mai multi consumatori in camera, precum televizor, calculator, radio, imprimante etc.

Priza electrica tripla – are protectie contra suprasarcinilor, este destinata birourilor sau locuintelor personale.

Priza electrica cu 4 socluri – are protectie Business Line si este destinata folosirii in spatii interioare, cum ar fi living, dormitor, hol sau birouri.Soclurile dispun de impamantare si protectie impotriva supratensiunilor sau descarcarilor electrice artmosferire.

Profită de Reducerile actuale eMAG la prizele electrice: CLICK AICI.

Cum alegi cele mai bune prize electrice in functie de model?

Pe piata prizele electrice pot fi de mai multe feluri in functie de model: clasice, Schuko si cu protectie.

Priza electrica clasica – este cel mai ieftin model de pe piata, fiind montata la nivelul peretului, are prinderea cu suruburi si gheare. De regula este confectionata din plastic.

Priza electrica tip Schuko – este cel mai bun model de pe piata, el fiind foarte practic, asigurand o conectare perfecta a diverselor aparate electronice, electrocasnice etc.

Priza electrica cu protectie – poate fi folosita pentru acasa sau birou, dispune de contacte cu protectie si impamantare. Curentul nominal este de 16 V, iar tipul montajului este incastrat in perete.

Vezi toate prizele electrice de pe eMAG aflate la Promoție: CLICK AICI.

Cum alegi cele mai bune prize electrice in functie de materialul acestora?

In magazine pot fi gasite mai multe tipuri de prize electrice, in functie de materialul acestora: din plastic, polimeri, ceramica.

Priza electrice din plastic – este cel mai intalnit model de pe piata, avand un pret accesibil.

Priza electrica din polimeri – acest model este rezistent la foc, de aceea a devenit foarte folosit.

Priza electrica din ceramica – este cel mai ieftin model din magazine, avand rezistenta la impact si fiind ignifuga.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cele mai bune prize electrice. Spor la cumparaturi!

Prize electrice de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *