Cum alegi cel mai bun prelungitor electric pe tambur?

cel mai bun prelungitor electric pe tamburUn prelungitor electric pe tambur este un dispozitiv care ofera posibilitatea conectarii unui aparat sau unei scule la distanta destul de mare fata de o priza fixa aflata intr-o cladire.

Cu ajutorul unui prelungitor electric cu tambur pot fi puse in functiune diverse utilaje, in halelele de productie sau de reparatii. De asemenea, el poate fi util in depozite sau in puncte de lucru, acolo unde este necesara folosirea unei prize la o distanta de instalatia electrica fixa.

Fara indoiala si in gradina un prelungitor este extrem de folositor, indiferent daca trebuie sa pornesti drujba, masina de tuns iarba sau alte scule.

Pentru a te scuti de grija valorii maxime a intensitatii electrice suportate de prelungitor, este recomandat sa achizitionezi unul de 16 A, care poate fi folosit pentru orice.

Este esential, ca inainte de a merge in magazine pentru a alege un prelungitor electric pe tambur, este bine sa cunosti anumite caracteristici ale acestuia.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cel mai prelungitor electric pe tambur, potrivit pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la prelungitoarele electrice pe tambur: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun prelungitor electric pe tambur in functie de utilitate?

Prelungitoarele electrice pe tambur pot fi clasificate in functie de utilitate astfel: pentru casa si birou, pentru gradina si pentru uz industrial.

Prelungitor electric pe tambur pentru casa/birou – de regula acest model se foloseste la interior, avand 1-2 prize cu impamantare situate pe partea exterioara a tamburului.

Prelungitor electric pe tambur pentru gradina – acest model se utilizeaza in exterior, are 4 prize tip Schuko, iar lungimea cablului variaza in functie de necesitati.

Prelungitor electric pe trambur industrial – este destinat pentru uz industrial, in hale de productie, depozite etc. Are protectie la suprasarcina, are o putere maxima de 3.600 W si un amperaj de 16 A.

Profită de Reducerile actuale eMAG la prelungitoarele electrice pe tambur: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun prelungitor electric pe tambur in functie de numarul de prize?

In general, pe piata exista mai multe tipuri de prelungitoare electrice pe tambur: cu 1-2 prize si cu 4 prize.

Prelungitor electric pe tambur cu 1-3 prize – de obicei un astfel de model este folosit acasa sau la birou, in incaperi cu dimensiuni mici sau medii.

Prelungitor electric pe tambur cu 4 prize – este cel mai intalnit in magazine, fiind cel mai des utilizat, atat in industrie, cat si pentru gradina.

Vezi toate prelungitoarele electrice pe tambur de pe eMAG aflate la Promoție: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun prelungitor electric pe tambur in functie de lungimea cablului?

In magazine poti gasi mai multe tipuri de prelungitoare electrice pe tambur, in functie de lungimea cablului: de 10 m si de 20-50 de metri.

Prelungitor electric pe tambur de 10-20 m – este util pentru acasa sau birou, gradina, pentru conecatarea diverselor aparate electronice si electrocasnice, pompe, in functie de necesitati.

Prelungitor electric pe tambur de 20-50 m – un astfel de model poate fi utilizat atat pentru uz casnic, cat si pentru folosire industriala, in hale, depozite, santiere, puncte de lucru.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cel mai bun prelungitor electric pe tambur. Spor la cumparaturi!

Prelungitoare electrice pe tambur de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolul: Cum alegi cele mai bune prize electrice?

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *