Cum alegi cele mai bune masini automate de spalat rufe?

cele mai bune masini automate de spalat rufeO masina automata de spalat rufe reprezinta un aparat electrocasnic foarte util in orice locuinta, indiferent daca vorbim de o casa sau de un apartament. Aceasta este ideala pentru a mentine imbracamintea impecabila si cu o prospetime remarcabila.

Rufele beneficiaza de un tratament delicat atunci cand sunt introduse intr-o masina automata de spalat. Totul se realizeaza intr-un timp scurt si cu o eficienta sporita.

In magazine vei intalni numeroase astfel de modele, insa este destul de greu sa gasesti unul adecvat.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cele mai bune masini automate de spalat rufe, potrivite pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la mașinile automate de spălat rufe: CLICK AICI.

Cum alegi cele mai bune masini automate de spalat rufe in functie de capacitatea de incarcare?

Masinile automate de spalat rufe pot fi impartite in functie de capacitatea de incarcare astfel: de 5-6 kg, de 7-8 kg etc.

Masina automata de spalat rufe cu capacitatea de 5-6 kg – este modelul standard, care poate fi folosit cu usurinta de catre o familie. Poti alege o clasa energetica mai performanta si dimensiuni potrivite pentru spatiul disponibil din locuinta ta.

Masina automata de spalat rufe cu capacitatea de 7-8 kg – acest model este destinat famiilor mai numeroase, care au nevoie sa introduca mai multe rufe, la o spalare. Este mai voluminoasa si un pret mai ridicat fata de modelele standard.

Profită de Oferta actuală eMAG la mașinile automate de spălat rufe: CLICK AICI.

Cum alegi cele mai bune masini automate de spalat rufe in functie de eficienta energetica?

Masinile automate de spalat rufe pot avea diverse clase energetice, astfel: A+++, A++, A+ etc.

Masina automata de spalat rufe de clasa A+++ – este modelul care are cel mai mic consum de energie electrica. O masina cu capacitate de 8 kg si 1200 de rotatii pe minut are un consum anual de doar 195 KWh, la o folosire obisnuita.

Masina automata de spalat rufe de clasa A++ – este un model mai ieftin, insa consumul este mai ridicat fata de cel cu A+++. Spre exemplu, o masina standard cu o capacitate de incarcare de 5 kg si viteza maxima de 1000 de rotatii pe minut, consumul este de 148 KWh anual.

Vezi toate ofertele de pe eMAG la mașinile automate de spălat rufe: CLICK AICI.

Cum alegi cele mai bune masini automate de spalat rufe in functie de adancime?

Un factor important de care trebuie sa tii seama la alegerea unei masini automate de spalat rufe il reprezinta adancimea acesteia, ce poate fi: de 40-50 cm, de 51-60 cm, etc.

Masina automata de spalat rufe cu adancimea de 40-50 cm – acest model se preteaza pentru spatiile restranse din locuinta ta. Spre exemplu un model cu capacitatea de 7kg are un pret accesibil. Are cea mai buna clasa energetica A+++ si incarcare frontala. Are urmatoarele dimensiuni: inaltimea de 84 cm, latimea de 60 cm si adancimea de 50 cm.

Masina automata de spalat rufe cu adancimea de 51-60 cm – un model ideal pentru o familie numeroasa si un spatiu suficient. Are capacitatea de incarcare de 8 kg, clasa energetica A+++si incarcarea frontala. Comanda digitala si 15 programe de spalare. Dimensiuni: inaltimea de 84 cm, latimea de 60 cm si adancimea de 59 cm.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cele mai bune masini automate de spalat rufe. Spor la cumparaturi!

Mașini automate de spălat rufe de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *