Cum alegi cel mai bun frigider de vinuri?

cel mai bun frigider de vinuriUn frigider de vinuri este folosit pentru depozitarea corespunzatoare a sticlelor, la o temperatura constanta, ce asigura o buna conservare. Acest aparat poate fi util atat in locuinte, dar mai ales in centrele comerciale.

Trebuie stiut faptul ca un astfel de frigider reprezinta solutia ideala pentru conservarea vinului, unele avand chiar mai multe zone de temperatura, plus un iluminat cu LED-uri, foarte eficient.

In magazine vei intalni numeroase modele, de aceea este destul de greu de gasit unul adecvat, la indemana.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cel mai bun frigider de vinuri, potrivit pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la frigiderele de vinuri: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun frigider de vinuri in functie de volum?

Frigiderele de vinuri pot fi in functie de volum de mai multe feluri, astfel: de 250 – 350 l, 400 – 600 l, etc.

Frigider de vinuri de 250 – 350 l – un model de 338 de litri are 5 rafturi de lemn si poate depozita 106 sticle. Are un consum zilnic de 0,580 KHh si dezghetare automata. Are iluminare cu LED si incuietoare cu cheie. Are un pret accesibil, fiind destinat magazinelor obisnuite.

Frigider de vinuri de 400 – 600 l – un model de 505 de litri are 10 rafturi si dispune de display MagicEye, ventilator si 3 circuite de racire. Are urmatoarele dimensiuni: 192 x 70 x 74,2 cm.

Profită de Oferta actuală eMAG la frigiderele de vinuri: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun frigider de vinuri in functie de eficienta energetica?

Frigidere de vinuri pot avea diverse clase de eficienta energetica, cum ar fi: A++, A+, A etc.

Frigider de vinuri cu clasa A++ – este cel mai eficient din punct de vedere al consumului energetic, doar 0,323 KWh pe zi (118 KWh anual). Are un sistem de iluminat cu LED-uri si asigura temperatura constanta de 10-12 grade, ideala pentru vinuri. Are o capacitate de 312 sticle si dimensiunile de 193 x 75,7 x 75,9 cm.

Frigider de vinuri cu clasa A+ – acest model se situeaza imediat dupa aparatele cu clasa A++, din punct de vedere al consumului energetic. Spre exemplu, un frigider de 377 de litri, are un consum anual de 103 KWh si poate depozita 200 de sticle.

Vezi toate ofertele de pe eMAG la frigiderele de vinuri: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun frigider de vinuri in functie de latimea aparatului?

Un aspect important de care trebuie sa tii seama la alegerea unui frigider de vinuri este latimea aparatului. Aceasta poate fi de: 31-50 cm, 51-70 cm, 71-90 cm etc.

Frigider de vinuri cu latimea de 31 – 50 cm – este un model mai mic, cu o capacitate redusa, de numai 16 sticle. Are un pret accesibil si poate fi folosit acasa. Are urmatoarele dimensiuni: 51 x 43 x 48 cm.

Frigider de vinuri cu latimea de 51 – 90 cm – un astfel de aparat dispune de 3 rafturi, un volum de 188 de litri si o capacitate de 80 de sticle. Este un model mediu, cu urmatoarele dimensiuni: 124 x 59 x 59 cm.

Frigider de vinuri cu latimea de 110 – 130 cm – acest model este unul mare, cu doua usi si un volum foarte mare, de 848 de litri. In el se pot depozita pana la 290 de sticle de vin.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cel mai bun frigider de vinuri. Spor la cumparaturi!

Frigidere de vinuri de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *