Cum alegi cele mai bune ghiozdane școlare pentru fete și băieți?

cele-mai-bune-ghiozdane-școlare-fete-băiețiAşa cum este şi normal, pentru copilul tău îţi doreşti doar ceea ce este mai bun. Dacă atunci când este mic alegerile pe care le faci îţi aparţin în totalitate, atunci când copilul tău creşte, propriile dorinţe devin cele care au un rol foarte important în toate deciziile pe care le ei.

De aceea, achiziţionarea celui mai bun ghiozdan pentru şcoală ar putea să reprezinte o adevărată provocare, şi asta pentru că trebuie să răspundă peferințelor celor mici şi în acelaşi timp, unor norme de calitate, de care ar trebui să ţii cont.

Ghiozdane pentru şcoală găseşti, mai ales la începutul de an şcolar, aproape în toate magazinele. Suntem inundaţi cu fel de fel de modele, care nu fac decât să ne fure privirea prin preţuri atractive, calitatea lor lăsând de dorit.

Totuşi, nu ar trebui să ne lăsăm furaţi de aparenţe. Ceea ce contează în alegerea celui mai bun ghiozdan școlar pentru fete sau băieți este calitatea acestuia, ce oferă confort în folosire şi garantează pentru păstrarea aspectului şi a funcţiilor sale pentru cât mai mult timp.

Dimensiunile şi greutatea celor mai bune ghiozdane școlare pentru fete și băieți

Consider că unul dintre cele mai importante criterii, care stau la baza alegerii pe care urmează să o faci, este dimensiunea şi greutatea ghiozdanului.

Aceasta ar trebui să răspundă cât mai fidel conformației fizice a copilului tău, astfel încât să nu devină o povară sau să-i provoace deficienţe grave.

Este recomandat un model uşor, cât mai compact şi-n acelaşi timp, destul de încăpător.

De asemenea, ghiozdanul ar trebui să fie adaptat vârstei copilului şi cerinţelor ciclului şcolar în care se află. Astfel, dacă copilul tău este încă în şcoala primară, alege un ghiozdan care să nu-i solicite degeaba coloana vertebrală, pentru că în acesta ar trebui să încapă doar 1-2 caiete, tot atâtea cărţi, un penar şi bineînţeles, pachetul zilnic.

Reperele obiective în alegerea celui mai potrivit ghiozdan şcoalar pentru fete și băieți sunt următoarele:

  • din punct de vedere al greutăţii, nu ar trebui să depăşească 10% din greutatea corpului celui mic;
  • în ceea ce priveşte dimensiunile, nu ar trebui să depăşească linia orizontală a umerilor.

Depăşirea acestor repere duce la solicitarea excesivă a coloanei vertebrale care, pe lângă crearea unui disconfort imens, va avea grave repercursiuni asupra sănătății şi poziţiei ulterioară adoptate de cel mic.

Ghiozdane școlare pentru fete la prețuri foarte bune găsești aiciiar pentru băieți aici.

Materialul din care sunt confecţionate cele mai bune ghiozdane școlare pentru fete și băieți

Tot pentru definirea calităţii unui ghiozdan pentru şcoală, trebuie să ţii cont şi de materialul din care acesta este confecţionat, mai ales că-n acest moment pe piaţă există modele care mai de care mai ingeniose.

De aceea, doresc să-ţi spun că cea mai uzuală alegere pe care poţi s-o faci este reprezentată de achiziționarea unui ghiozdan pentru școală din poliester, care prezintă o sumedenie de avantaje.

Pentru copilul ceva mai mare, pentru adolescentul pretenţios, care se doreşte cât mai elegant şi preţios prin apariţiile sale, ai putea să optezi pentru ghiozdane din piele sintetică sau naturală, sau pentru ghiozdane din bumbac.

Revenind la ghiozdanele din poliester, îţi recomand să le achiziţionezi pe acelea care permit curăţarea rapidă, cele care oferă un oarecare grad de impermeabilitate şi care garantează pentru o rezistenţă crescută-n timp.

Designul celor mai bune ghiozdane școlare pentru fete și băieți

În ceea ce priveşte impactul vizual oferit de un ghiozdan, alegerea ar trebui să aparţină celui mic, care se poate dovedi impresionant de pretenţios.

De aceea, firmele producătoare, şi aici mă refer la cele în care ai putea să ai încredere totală, îţi pun la dispoziţie o gama de modele care mai de care mai surprinzătoare.

Poţi să găseşti ghiozdane școlare pentru fete sau ghiozdane școlare pentru băieţi, modele care aduc în atenţia celui mic cele mai îndrăgite personaje din desenele animate, dar şi modele impresionant de serioase, sobre şi elegante, prin simplitatea de care dau dovadă.

Practic, aproape orice fel de dorinţă estetică poate să fie împlinită.

Comandă direct din fața calculatorului cel mai bun ghiozdan școlar: Click Aici.

Caracteristicile speciale ale celor mai bune ghiozdane școlare pentru fete și băieți

Şi pentru că eşti în căutarea celui mai bun ghiozdan pentru şcoală, trebuie să știi că acesta ar putea să aibă și anumite proprietăţi speciale, care să-i ofere ceva mai multă utilitate şi bineînţeles, confort.

De aceea, posibilitatea de ajustare a dimensiunii, prezenţa căptuşelii din burete de calitate la nivelul bretelelor şi la nivelul coloanei lombare, sunt caracteristici care protejează coloana verteberală a celui mic și care nu ar trebui să lipsească de la cel mai bun ghiozdan școlar.

În acelaşi timp, compartimentarea corectă a ghiozdanului reprezintă un alt beneficiu care, pe lângă faptul că oferă spaţiul necesar transportului tuturor celor necesare pentru şcoală, garantează pentru o distribuire egală a greutăţii pe toată suprafaţă sa.

În concluzie….

Alegerea ghiozdanului pentru şcoală ar trebui să reprezinte o decizie responsabiliă şi nu una luată în grabă, ţinându-se cont doar de considerentul financiar. Alegerea celui mai bun ghiozdan școlar prezintă beneficii importante atât pentru starea de bine a celui mic, cât şi pentru sănătatea acestuia, fapt pentru care dovedeşte-te şi de această dată un părinte atent şi bine informat, care ţine cont de lucrurile care contează cu adevărat.

Ghiozdane școlare pentru fete la prețuri foarte bune găsești aiciiar pentru băieți aici.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *