Cum alegi cele mai bune genţi pentru bărbaţi?

cea-mai-buna-geanta-barbatiDin păcate, s-a creeat un concept ciudat care atribuie geanta doar femeilor.

Acest accesoriu, atât de important, nu trebuie să lipsească niciunuia dintre noi, indiferent dacă suntem femei sau bărbaţi.

Pentru a te convinge, acest articol îl dedic exclusiv genților pentru bărbaţi. Aceste accesorii sunt folosite destul de des în alte ţări şi ar trebui să fie din ce în ce mai prezente şi la noi.

Atunci când vorbim despre genţile pentru bărbaţi, vorbim de accesorii foarte importante, utile şi plăcute vederii, care oferă un plus de rafinament, eleganță şi chiar masculinitate oricărei ieşiri.

De aceea, nu ar trebui să lipsească niciunui bărbat care se doreşte în pas cu evoluţia şi cu tot ce poate să-i ofere un plus imaginii sale.

Tipuri de genţi pentru bărbaţi

Şi dacă te gândeşti ce genţi ar putea să poarte un bărbat şi în ce situaţii, în rândurile ce urmează vei fi lămurit.

Servieta este una dintre cele mai cunoscute şi în acelaşi timp, acceptate genţi masculine. Aceasta este ideală pentru oamenii de afaceri, fiind un accesoriu care nu lipseşte întâlnirilor din sfera profesională.

Este o geantă office, care impresionează prin aspectul sau, prin aerul sobru şi eleganța sa.

Borseta este un alt tip de geantă pentru bărbaţi, foarte practică, ce poate fi folosită în diferite situaţii. Poţi să optezi pentru borsete de umăr sau de mâna, ambele oferind elegantă, rafinamet şi mult bun gust.

Geanta messager reprezintă unul dintre cele mai comode modele masculine. Folosește o bareta ce se aşează pe umăr, este foarte încăpătoare şi reprezintă un accesoriu casual care ar trebui să facă parte din arsenalul oricărui bărbat.

Se poate găsi în fel de fel de modele şi impresionează prin versatilitatea sa.

Este o geantă pentru bărbat de zi, comodă şi practică.

Genți pentru bărbați la prețuri foarte bune: Găsești Aici.

Materialul din care sunt confecţionate cele mai bune genţi pentru bărbaţi

Pentru că vrei calitate, trebuie să te orientezi doar spre ceea ce este mai bun, iar materialul de top în ceea ce priveşte genţile pentru bărbaţi este pielea naturală.

Aceasta este rezistentă, versatilă, impermeabilă şi mai presus de toate, are un aspect foarte plăcut, ce nu ar putea fi oferit de un alt tip de material.

De asemenea, pielea sintetică sau materialele textile naturale sunt alegeri care nu vor dezamăgi şi care sunt oferite la preţuri ceva mai avantajoase.

Jeans-ul este un alt material ideal pentru genţile casual, la fel cum poliesterul face faţă cerinţelor mai sportive şi puţin pretenţioase.

Comandă direct din fața calculatorului cea mai bună geantă pentru bărbați: Click Aici.

Designul celor mai bune genţi pentru bărbaţi

Atunci când vine vorba despre genţile de femei, este mai mult decât ştiut faptul că există o sumdenie de modele, care mai de care mai originale şi mai pretenţioase.

Ei bine, nici în cazul bărbaţilor lucrurile nu stau foarte diferit.

Negrul este culoarea vedetă, mai ales atunci când vine vorba de genţile office, în schimb nu ar strica să te bucuri şi de un strop de culoare, mai ales în cazul genților casual sau sport.

Nu te lasă cuprins de monotonie și transformă orice ieşire a ta într-o adevărată apariţie, care să stârnească admiraţia celor din jur.

Gențile pentru bărbați sunt accesorii utile, cu un impact estetic important, așa că folosește-te de ele și cu siguranţă te vei simţi mult mai corect încadrat în cerinţele realităţii.

Genți pentru bărbați de calitate la prețuri foarte bune: Găsești Aici.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *