Cum alegi cele mai bune convectoare pe gaz?

cele mai bune convectoare pe gazUn convector pe gaz este un aparat folosit pentru incalzirea incaperilor, el fiind destul de avantajos din punct de vedere al costurilor. Acest tip de dispozitiv poate asigura confortul in camere, pentru orice tip de locuinta, indiferent daca este casa sau apartament.

Acest model are un design modern si el poate fi montat cu usurinta, de catre persoane autorizate, pe perete. Aparatul dispune si de o protectie care impiedica stingerea accidentala a flacarii.

In magazine, vei intalni numeroase asemenea produse, dar este destul de greu sa gasesti unul adecvat.

De aceea, am intocmit mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cele mai bune convectoare, potrivite pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la convectoarele pe gaze: CLICK AICI.

Cum alegi cele mai bune convectoare pe gaz in functie de putere?

Convectoarele pe gaz pot fi de mai multe feluri in functie de putere, astfel: de 3 KW, 5 KW, 6 KW, 8 KW etc.

Convector pe gaz de 3 KW – este un aparat folosit pentru incaperi mai mici, care au un volum cuprins intre 25 si 60 de metri cubi. De regula, este un dispozitiv din metal care poate asigura incalzirea oricarui tip de camera. Permite reglarea temperaturii si elimina necesitatea supravegherii lui. De asemenea, dispune de o protectie impotriva stingerii accidentale a flacarii. Nu exsita niciun fel de pericol de utilizare, asigurand securitatea persoanelor din locuinta.

Convector pe gaz de 5 – 8 KW – in cazul alegerii unui aparat din fonta, care dispune de o putere termica de 8KW, atunci se poate asigura incalzirea unei camere cu o suprafata dse 24,6 metri patrati. Daca se prefera un aparat din metal cu o putere de 6,8 KW, atunci acesta permite confortul pentru incaperile care au o suprafata maxima de 21 de metri patrati.

Profită de Oferta actuală eMAG la convectoarele pe gaz: CLICK AICI.

Cum alegi cele mai bune convectoare pe gaz in functie de material?

Convectoarele pe gaz pot fi in functie de material, de doua feluri: din metal sau din fonta.

Convector pe gaz din metal – este un produs cu tiraj fortat si poate incalzi incaperi cu un volum cuprins intre 60 si 100 metri cubi. El creeaza un confort sporit, prin incalzirea optima a camerei, indiferent de temperatura de afara. Are un randament termic ridicat si asigura protectia la stingerea flacarii, in mod accidental. Acest model poate utiliza gaz natural sau GPL. Poate fi folosit la case sau apartamente, care detin o instalatie cu gaz. Exista modele cu puteri diferite.

Convector pe gaz din fonta – acest model functioneaza pe gaz sau cu gaz petrolier lichefiat. El este folosit pentru incalzirea unei camere, care are un volum maxim de 84 de metri cubi. Este un produs cu tiraj fortat, avand niste dimensiuni convenabile: lungimea de 67 cm, inaltimea de 64 cm si adancimea de 31,5 cm. Se monteaza pe perete de catre persoane autorizate. Are o putere termica de 5KW, eficienta este de 90%, iar pretul este mai mic fata de celelalte modele. Mentine mai mult timp caldura si are un pret mai mic.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cele mai bune convectoare pe gaz. Spor la cumparaturi!

Convectoare pe gaz de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *