Cum alegi cele mai bune baterii reincarcabile?

cele mai bune baterii reincarcabileO solutie foarte buna pentru functionarea de lunga durata a dispozitivelor si diverselor aparate electronice din casa, este folosirea unor baterii reincarcabile, niste acumulatori perfomanti si de drum lung!

Daca te-ai saturat sa schimbi toata ziua bateriile obisnuite la media player, la radio sau la consola, atunci este recomandat sa schimbi strategia si sa achizitionezi niste baterii reincarcabile, care te pot tine 3 sau chiar 5 ani.

Pentru asta trebuie sa stii ca aceste baterii se introduc dupa descarcare intr-un incarcator special cu o capacitate de 2 sau 4 bucati. Atentie, tipul acestuia trebuie sa fie compatibil cu modelul bateriilor! Verificati inainte de a cumpara un asemenea produs, pentru ce acumulator aveti nevoie!

Este uimitor sa stii ca bateriile reincarcabile pot tine atata timp, ele putand reveni la parametri normali de functionare chiar si dupa 300 – 400 de cicluri.

In magazine, vei intalni numeroase astfel de modele de acumulatori, insa este destul de dificil sa gasesti unul adecvat.

De aceea, am intocmit un ghid care te va ajuta sa alegi cele mai bune baterii reincarcabile, potrivite pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la bateriile reîncărcabile: CLICK AICI.

Cum alegi cele mai bune baterii reincarcabile in functie de tip?

Bateriile reincarcabile pot fi in functie de tip de doua feluri: AA,  AAA, C, D etc.

Baterii reincarcabile tip AA – acesti acumulatori sunt de tip R6 si au o capacitate de 2400 mAh. Poti fi folositi la aparate de radio, foto, mouse-uri, console de jocuri si chiar ceasuri de perete si jucarii. Au o durabilitate indelungata, ele putand avea sute de cicluri de incarcare.

Baterii reincarcabile tip AAA – acest model de acumulatori sunt de tip R3 si au o capacitate mai redusa de 1000 mAh si o tensiune de 1,2 V. Poti utiliza aceste produse pentru telecomanda TV, cantar electronic, aparate de radio, mouse-uri sau alte dispozitive elctronice, precum media playere.

Profită de Oferta actuală eMAG la bateriile reîncărcabile: CLICK AICI.

Cum alegi cele mai bune baterii reincarcabile in functie de capacitate?

Bateriile reincarcabile pot avea capacitati diferite, astfel: de 1000 mAh, de peste 2000 mAh.

Baterii reincarcabile de pana la 1000 mAh – sunt acumulatori tip R3, dispunand de o capacitate mai mica. Cu toate astea, beneficiaza de multe cicluri de reincarcare, ceea ce ii face sa beneficieze de o durabilitate sporita in timp.

Baterii reincarcabile de peste 2000 mAh – acest model este tip R6 si dispune de o tehnologie Ni-Mh si o tensiune de 1,2 V. Sunt recomandate pentru aparatele care consuma mai multa energie, precum aparate foto, jucarii si console de jocuri.

Vezi toate ofertele de pe eMAG la bateriile reîncărcabile: CLICK AICI.

Cum alegi cele mai bune baterii reincarcabile in functie de numarul de bucati?

Bateriile reincarcabile pot fi gasite sub forma de seturi, astfel: 2 bucati, 4 bucati, 10 bucati.

Baterii reincarcabile set de 2 bucati – acest pachet contine 2 baterii, indiferent daca ele sunt R3 sau R6. Este indicat atunci cand ai nevoie de folosirea lor in tandem, la diferite dispozitive electronice, aparate video sau foto, ori jucarii.

Baterii reincarcabile set de 4 bucati – acest model este mai avantaj ca pret pe bucata si este recomandat atunci cand ai nevoie de mai multe bucati pentru dispozitivele tale. Cum ele sunt reincarcabile, le poti folosi o perioada lunga de timp.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cele mai bune baterii reincarcabile. Spor la cumparaturi!

Baterii reîncărcabile de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *