Avantajele achizitionarii unor baterii alcaline!

baterii alcalineBateriile alcaline sunt niste produse de calitate, care pot fi intrebuintate cu siguranta la diverse dispozitive pe care le folosim zi cu zi, precum radio-uri, camere foto sau video. Acestea au proprietati superioare altor tipuri de baterii si de aceea este indicata utilizarea lor.

Siguranta functionarii optime a oricaror aparate care functioneaza cu baterii alcaline este garantata, pentru o perioada mai mare de timp, fata de alte modele din aceeasi gama.

In cazul in care nu te-ai hotarat daca este benefic sa achizitionezi niste baterii alcaline, atunci poti parcurge randurile de mai jos, unde vei gasi principalele avantaje ale acestora.

Vezi rapid o ofertă de preț la bateriile alcaline: CLICK AICI.

Autonomie superioara

Bateriile alcaline au o autonomie superioara celorlalte produse din aceasta gama, cum sunt cele pe baza de zinc- carbon. Ele vor tine o perioada mai indelungata, iar tu te vei bucura de functionarea normala a diferitelor dispozitive, precum radio-uri, ceasuri, aparate foto, video, lanterne etc.

Baterii de calitate

Poti fi sigur ca bateriile alcaline sunt niste produse de calitate, care vor da un randament foarte bun, atunci cand sunt montate la diferite aparate sau dispozitive electronice.

Fac fata la aparatele cu consum ridicat de energie

Pot asigura o functionare optima la dispozitivele care consuma mai multa energie, precum aparate foto, audio, video, camere digitale, dispozitive pentru calculator, jucarii.

Profită de Oferta actuală eMAG la bateriile alcaline: CLICK AICI.

Capacitate sporita

Trebuie stiut faptul ca bateriile alcaline prezinta o capacitate sporita, de 3-5 ori fata de produsele pe baza de zinc-carbon, spre exemplu. Acest fapt se datoreaza continutului sau sporit de dioxid de mangan si mai dens.

Rezista la temperaturi mai scazute

Este important de mentionat faptul ca bateriile alcaline pot fi rezista mai bine, fata de celelalte produse de acelasi fel, in conditiile unor temperaturi mai scazute, in special iarna.

Astfel, poti asculta la radio sau la un dispozitiv mp3, chiar si in sezonul rece, daca vei folosi bateriile alcaline, care au niste proprietati superioare fata de cele normale.

Valabilitatea mult sporita

In cazul bateriilor alcaline, durata de valabilitate este de pana la 7 ani, in timp ce una din zinc-carbon are un termen de doar 1- 3 ani.

Pretul mai mare se amortizeaza in timp

Chiar daca pretul unor baterii alcaline este mai mare decat al unora obisnuite, el se va amortiza in timp, deoarece durata de viata a primelor este mult mai mare.

Vezi toate ofertele de pe eMAG la bateriile alcaline: CLICK AICI.

Varietate de produse

Bateriile alcaline sunt comercilizate intr-o gama larga de produse, cu capacitati diferite, de la 500 mAh si pana la peste 2.000 mAh. Acest lucru ne poate satisface orice necesitate legata de dispozitivele noastre, de la aparate de radio, foto, video sau camere digitale.

Varianta de produse reincarcabile

Exista si anumite tipuri de baterii alcaline care pot fi reincarcate, cu ajutorul unui dispozitiv special. Asta face ca un astfel de produs sa aiba o durata de viata indelungata, cu mult peste un model clasic.

Acum putem spune ca ai cunostinta de avantajele achizitionarii unor baterii alcaline. Spor la cumparaturi!

Baterii alcaline de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *