Cum alegi cele mai bune balamale pentru porti?

balamale pentru portiEste esential sa stii ca montarea unor balamale pentru porti rezistente ofera o durata de viata lunga a acestora. Insa, trebuie avut in vedere si compatibilitatea lor cu structura portilor.

Astfel, trebuie sa tii seama si de alte lucruri atunci cand te gandesti sa achizitionezi niste balamale pentru porti, precum greutatea maxima suportata, design-ul acestora, precum si sistemul de prindere.

Pe piata, vei intalni diferite modele, insa este destul de complicat sa gasesti unul adecvat.

De aceea, am intocmit mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cele mai bune balamale pentru porti, potrivite pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la balamale pentru porti: CLICK AICI.

Cum alegi cele mai bune balamale pentru porti in functie de tip?

Balamalele pentru porti pot fi de mai multe feluri in functie de tipul acestora, astfel: ascunse, reglabile, batante etc.

Balama ascunsa pentru porti – acest model este potrivit pentru porti metalice si se monteaza prin sudura. Insa are marele avantaj ca este un tip ascuns, care nu necesita alte accesorii sau modificari ale portilor. Balamalele sunt ieftine si au o calitate foarte buna, fiind rezistente in timp. Modelul este unul cilindric, simplu de instalat.

Balama reglabila pentru porti – acest model este prevazut cu o placa patrata cu patru gauri, fiind specific pentru porti batante. Produsul este confectionat din metal, avand o rezistenta mare.

Balama batanta pentru porti – este un model care are o deschidere  de 180 de grade si este ajustabil pe verticala si orizontala. Accesoriul se poate fixa foarte usor, fara a mai fi nevoie de sudura. Este recomandat pentru porti rezidentiale care au dimensiuni mai reduse sau din aluminiu. Au un pret accesibil.

Balama decorativa pentru porti – este un model simplu, clasic, care se utilizeaza pentru porti rabatante din lemn. Prinderea se face cu ajutorul unor suruburi, foarte usor. Accesoriul este dur, tratat anticoroziv, ceea ce ii confera o durata de viata mare.

Profită de Oferta actuală eMAG la balamale pentru porti: CLICK AICI.

Cum alegi cele mai bune balamale pentru porti in functie de material?

Un element important de care trebuie sa tii seama la alegerea unor balamale pentru porti il reprezinta materialul acestora, care poate fi: otel, fier, aluminiu etc.

Balama pentru porti din otel – acest produs dispune de o varietate de modele, de la cele ornamentale pentru porti din lemn, pana la cele sudabile ascunse, care sunt rezistente la coroziune sau reglabile (prevazute cu bolt si piulita), care dispun de unghi de deschidere foarte mare, de 180 de grade.

Balama pentru porti din fier – modelul este reglabil, prevazut cu o placa patrata, care se prinde pe stalpul portii, iar capatul balamalei se sudeaza pe cadru. In functie de model, poate suporta o greutate maxima de 80 – 100 kg.

Balama pentru porti din aluminiu – acest accesoriu se monteaza prin metoda Quick-fix, fara a mai avera nevoie de sudura. Poate suporta greutati de pana la 60 de kg si ofera un unghi de deschidere de 180 de grade. Este ajustabila pe verticala si orizontala.

Balamale pentru porti de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *