Cum alegi cel mai bun vizor electronic?

cel mai bun vizor electronicUn vizor electronic este un dispozitiv foarte util care te ajuta sa ai o siguranta sporita a locuintei tale. Acesta se instaleaza in locul vizorului clasic la usa de la intrare, putand astfel vizualiza perfect persoanele care vin in fata usii de la intrare.

Este bine de retinut faptul ca vizorul electronic contine si un ecran, care se monteaza in interior si permite derularea imaginilor provenite de la camera video de pe usa. Acest sistem poate functiona pe parcursul intregii zile, fiind dotat cu baterii.

In magazine, vei intalni numeroase astfel de produse, dar este destul de complicat sa gasesti unul adecvat.

De aceea, am intocmit mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cel mai bun vizor electronic, potrivit pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la vizor electronic: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun vizor electronic in functie de tipul ecranului?

Vizoarele electronice pot avea mai multe tipuri de ecrane, astfel: TFT, LCD.

Vizor electronic cu ecran TFT – acest sistem dispune de un ecran tip TFT, o camera video de 0,3 megapixeli si un camp de vizualizare de 68 de grade. Are in componenta si un card microSd de 32 GB, pentru inregistrarea imaginilor provenite de la camera. Vizorul electronic se monteaza in locul celui clasic de la usa, iar display-ul in interior, pe perete.

Vizor electronic cu ecran LCD – este un kit de foarte buna calitate, in care displayul poate avea o rezolutie de 480 x 320 de pixeli. Diametrul camerei video montata pe usa este de 32 mm, iar senzorul este de 2 Megapixeli. Sistemul dispune de o functie de economisire a energiei, care se activeaza dupa 12 secunde, dupa folosire, intrand in stand-by. Kitul are un design modern si asigura o siguranta perfecta a locuintei.

Profită de Oferta actuală eMAG la vizor electronic: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun vizor electronic in functie de diagonala ecranului?

Vizoarele electronice pot dispune de un ecran cu diverse diagonale, precum: 2,4 inchi, 3,5 inchi, 4 inchi etc.

Vizor electronic cu ecran de 2,4 inchi – este un model mai mic, prevazut cu o camera video care se monteaza pe vizorul classic, plus un ecran de vizualizare. Sistemul functioneaza cu baterii tip AA, avand un card de memorie tip SD si sonerie inclusa. Instalarea este usoara si functioneaza atat ziua, cat si noaptea.

Vizor electronic cu ecran de 4 inchi – acest model are un ecran mai mare, putand asigura o imagine foarte buna a persoanelor aflata in fata usii de la intrare. Dispune de un unghi de vizualizare de 120 de grade, fiind foarte util mai ales cand afara se gasesc 2 persoane. Ecranul reda perfect imagini color in timp real, cu o buna acuratete. Sistemul functioneaza cu 4 baterii tip AAA, care pot avea o durata de viata de pana la 6 luni.

Vezi toate ofertele de pe eMAG la vizor electronic: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun vizor electronic in functie de marimea cardului de memorie?

Un factor important de care trebuie sa tii seama la alegerea unui vizor electronic il reprezinta si marimea cardului de memorie al sistemului.

Pe piata, exista kituri prevazute cu diverse carduri microSD, incepand de la 8 GB si pana la 32 GB. Pentru o folosire indelungata, care permite inregistrarea imaginilor de la camera video, este recomandat sa achzitionezi un sistem care dispune de o memorie mai mare, de 32 GB.

Vizor electronic de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *