Cum alegi cel mai bun uscator de par?

cel-mai-bun-uscator-de-parUn uscator de par a devenit un aparat electrocasnic util in orice locuinta. El este folositor oricarei persoane, dar in mod special femeilor care poseda un par mai lung si mai greu de ingrijit.

Cu toate ca este un aparat destul de simplu, nu toate uscatoarele sunt la fel. Acest dispozitiv iti ofera posibilitatea sa realizezi o coafura eleganta, care poate sa iti schimbe, in mod pozitiv, starea de spirit.

Exista mai multi factori in alegera unui uscator de par performant, care sa iti satisfaca pe deplin nevoile tale. Ultimele modele de uscatoare beneficiaza de tehnologii moderne, care iti pot proteja parul.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cel mai bun uscator de par, ideal pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la uscătoarele de păr: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun uscator de par in functie de tipul motorului?

Trebuie sa stii ca un element important al uscatorului este motorul. In functie de caracteristicile tehnice, exista doua feluri de motoare care doteaza un astfel de aparat: cu curent continuu sau alternativ.

Uscatoarele de par care folosesc curentul continuu sunt cele mai intalnite in magazine, ele putand functiona la turatii mari, avand performante ridicate. Ele produc destul zgomot, iar durabilitatea este acceptabila.

Uscatoarele care utilizeaza curentul alternativ sunt cele mai scumpe modele existente pe piata. Aceste aparate sunt mai silentioase, functioneaza la turatii mai scazute si rezista mai mult in timp.

Profită de Reducerile actuale eMAG la uscătoarele de păr: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun uscator de par in functie de rezistenta de incalzire?

De-a lungul vremii, datorita dezvoltarii tehnologiei, au aparut diverse tipuri de elemente de incalzire ale uscatorului de par.

Cele mai ieftine modele de uscatoare utilizeaza o rezistenta din aliaj metallc montata pe un element izolator. Acestea nu au o durabilitate prea mare.

In prezent, cele mai multe uscatoare folosesc o rezistenta ceramica, iar aparatele se incalzesc uniform, ceea ce le ofera mai multa fiabilitate.

Printre ultimele modele profesionale aparute sunt uscatoarele care sunt dotate cu o rezistenta acoperita cu titan, un material mai bun, dar si mai scump.

Vezi cele mai populare uscătoare de păr de pe eMAG aflate la Promoție: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun uscator de par in functie de caracteristicile speciale ale acestuia?

Pentru a cumpara cel mai bun uscator de par care ti se potriveste, trebuie sa stii cateva specificatii tehnice ale acestuia.

La aceste aparate conteaza puterea uscatorului, iar cele mai intalnite de pe piata sunt cele de 1500 W, insa pentru o calitate ridicata este recomandat sa alegi un model care are 2000 W.

Insa, trebuie sa stii faptul ca o putere sporita a uscatorului produce si o temperatura mai mare, de aceea este indicat sa nu tii aparatul prea aproape de podoaba capilara, existand pericolul arderii.

Cumpără-ți din cel mai mare magazin online cel mai bun uscător de păr: CLICK AICI.

Este bine sa iti alegi un model de uscator la care poti seta temperatura jetului de aer cald. De regula, pentru un par mai scurt, se opteaza pentru o temperatura mai scazuta.

Exista modele de uscatoare de par care permit si reglarea treptelor de viteza ale aerului, in functie de coafura preferata.

Aparatele dispun de accesorii, precum adaptoarele, care sunt utile pentru dirijarea aerului cald pe o suprafata mai mare sau concentrate, pentru uscarea anumitor zone ale parului.

In principu, este indicat sa optati pentru un uscator de par de dimensiuni rezonabile si cu o greutate scazuta, care sa iti permita sa il folosesti cu usurinta, cu o singura mana.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cel mai bun uscator de par. Spor la cumparaturi!

Uscătoare de păr de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *