Cum alegi cel mai bun filtru de cafea?

cel-mai-bun-filtru-de-cafeaUn filtru de cafea este aparatul ideal pentru ati face o zi minunata. Cum timpul a devenit foarte pretios pentru oameni prepararea unei cafele bune, care sa creeze o stare de spirit pozitiva.

Un filtru de cafea este un aparat modern, care iti economiseste timpul si iti aduce o cafea fierbinte si cu un gust remarcabil.

Aparatul iti prepara rapid cafeaua, fara sa mai ai grija ibricului, care poate sa iti dea in foc pe aragaz. Tot ceea ce trebuie sa faci la un filtru de cafea este sa umpli vasul cu apa si sa introduce cafeaua in filtru. Apoi, totul se realizeaza automat, urmand sa-ti torni cafeaua aburinda in ceasca.

Datorita faptului ca pe piata exista o multitudine de filtre de cafea, este destul de greu sa te hotarasti asupra modelului ideal.

Pentru asta, iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa iti alegi cel mai bun filtru de cafea, potrivit pentru nevoile tale si in functie de bugetul alocat.

Vezi rapid o ofertă de preț la filtrele de cafea: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun filtru de cafea?

Alegerea filtrului de cafea in functie de cantitatea de cafea dorita

Acesta este unul dintre cei mai importanti factori de care trebuie sa tii seama la alegerea unui filtru de cafea. Pe piata exista modele care prepara diverse cantitati de cafea: 4, 12 sau 15 cesti la o utilizare.

In functie de consumul zilnic de cafea si de numarul de persoane din familia ta, poti stabili ce fel de model de filtru sa alegi.

Alegerea filtrului de cafea in functie de puterea acestuia

In magazine exista cafetiere cu diverse puteri, incapand de la 400 W si pana la 1500 W. Este recomandat sa folosesti un filtru de cafea cu o putere cuprinsa intre 800 si 1200 W.

Profită de Reducerile actuale eMAG la filtrele de cafea: CLICK AICI.

Curatarea filtrului de cafea

Un alt aspect esential pentru alegerea unui filtru il reprezinta curatarea aparatului, dupa folosire. Sunt modele care au incorporate sisteme de filtrare a apei si de atentionare atunci cand necesita curatare. De regula, alege un filtru de cafea la care poti scoate usor vasul si filtrul pentru a le curata.

Filtrul propriu-zis al cafetierei

De regula, exista doua feluri de filtre: unele de unica folosinta, iar altele permanente. Avantajul celor din urma este faptul ca ele nu trebuie schimbate. Este de preferat sa alegi o cafetiera cu filtru permanent.

Vezi Promoțiile actuale eMAG la filtrele de cafea: CLICK AICI.

Sistemul antipicurare al celui mai bun filtru de cafea

Cele mai avansate modele de filtre dispun si de un sistem antipicurare, care previne scurgerea cafelei pe plita de incalzire, atunci cand scoateti vasul din aparat pentru a turna lichidul in cesti. Este indicat sa aveti un model cu acest sistem avansat inclus.

Oprirea automata a filtrului de cafea

Aceasta functie este foarte utila, fiind o protectie la supraincalzire. Aceasta presupune oprirea automata a sistemului de incalzire a apei, atunci cand vasul de apa este gol.

Cumpără-ți din cel mai mare magazin online cel mai bun filtru de cafea: CLICK AICI.

Functiile suplimentare ale filtrului de cafea

Dintre acestea mentionam rasnita automata inclusa, programarea pornirii, alerta privind terminarea prepararii si avertizarea legata de curatarea obligatorie a cafetierei.

Exista modele de filtre de cafea care includ si o functie de avertizare sonora si luminoasa, pentru momentul cand cafeaua este gata preparata si tu poti sa savurezi licoara.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cel mai bun filtru de cafea. Spor la cumparaturi!

Filtre de cafea de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *