Cum alegi cel mai bun covor de incalzire in pardoseala?

covor de incalzire in pardosealaUn covor de incalzire in pardoseala poate reprezenta o varianta viabila pentru locuinta ta, indiferent daca este o casa sau un apartament. Aceasta metoda este una foarte eficienta, asigurand o temperatura constanta in camera.

In ultima vreme, tot mai multi oameni au adoptat solutia cu un covor de incalzire in pardoseala, un kit remarcabil, cu o functionare ireprosabila, care te poate scuti de durerile de cap provocate de sistemul centralizat.

In magazine, vei intalni numeroase modele, insa este destul de dificil sa alegi unul adecvat.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cel mai bun covor de incalzire in pardoseala, potrivit pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la covoarele de încălzire în pardoseală: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun covor de incalzire in pardoseala in functie de tip?

Un factor important de care trebuie sa tii seama la alegerea unui covor de incalzire in pardoseala il constituie tipul acestuia, care poate fi: electric sau cu agent termic.

Covor de incalzire in pardoseala tip electric – acest kit contine o folie de incalzire, care se poate monta in camerele acoperite cu parchet laminat sau stratificat. Spre exemplu, un sistem pentru o camera de 13 metri patrati are o putere de 1690 W, iar temperatura pardoselei va fi de 27-30 de grade Celsius.

Covor de incalzire in pardoseala cu agent termic – acest sistem contine un kit special compus din mai multe tevi, plus distributor, debimetre, aerisitor, plus robineti. Poti alege sistemul in functie de suprafata locuibila a casei sau a apartamentului tau.

Profită de Oferta actuală eMAG la covoarele de încălzire în pardoseală: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun covor de incalzire in pardoseala in functie de suprafata locuibila?

Covoarele de incalzire in pardoseala pot fi in functie de suprafata locuibila astfel: pentru 6 – 20, 40 – 120 metri patrati etc.

Covor de incalzire in pardoseala pentru 6 – 20 metri patrati – acest kit este unul de tip electric, putand fi folosit intr-o singura camera sau in mai multe, dupa preferinte. Exista modele pentru diferite suprafete, cum ar fi: 6,8,10, 13, 15 metri patrati etc.

Covor de incalzire in pardoseala pentru 40 – 120 metri patrati – kitul este unul cu agent termic si poate fi utilizat pentru o camera sau pentru intreaga casa/apartament, in functie de necesitatile tale.

Vezi toate ofertele de pe eMAG la covoarele de încălzire în pardoseală: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun covor de incalzire in pardoseala in functie de suprafata compatibila?

Un covor de incalzire se poate monta sub diverse suprafete de pardoseala, precum: parchet laminat, stratificat, marmura, gresie.

Covor de incalzire in pardoseala pentru parchet laminat – poti alege intre un kit tip electric sau unul cu agent termic, in functie de preferintele, necesitatile si bugetul tau. Varianta cu covor electric are un pret mai mic fata de cea cu agent termic.

Covor de incalzire in pardoseala pentru marmura – poti opta pentru un kit electric sau unul cu agent termic, ce poate fi montat la acest tip de pardoseala. Poate fi instalat la birouri sau acasa.

Covor de incalzire in pardoseala pentru gresie – pot fi folosite ambele variante, electrica sau cu agent termic, in functie de preferinte si buget.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cel mai bun covor de incalzire in pardoseala. Spor la cumparaturi!

Covoare de încălzire în pardoseală de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *