Cum alegi cel mai bun suport telefon pentru moto?

cel mai bun suport telefon pentru motoUn suport de telefon pentru moto este un accesoriu foarte util pentru cei pasionati de deplasarea cu motocicleta prin oras sau in excursie. Acesta ajuta utilizatorul sa aiba acces rapid la smartphone, in pozitia hands-free.

Trebuie precizat faptul ca un suport de telefon pentru moto se poate monta foarte usor, iar smartphone-ul poate fi asezat fara probleme pe acesta. De asemenea, produsul permite rotirea telefonului, la 360 de grade.

In magazine, vei intalni numeroase astfel de modele, insa este destul de greu sa gasesti unul adecvat, cu rapiditate.

De aceea, am intomcit mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cel mai bun suport telefon pentru moto, potrivit pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la suportul de telefon pentru moto: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun suport telefon pentru moto in functie de tip?

Suporturile de telefon pentru moto pot fi de mai multe feluri in functie de tip, astfel: universale si personalizate.

Suport telefon universal pentru moto – este un model standard, care se poate potrivit la orice vehicul pe doua roti. Este construit special pentru a fi montat pe ghidonul motoretei / motocicletei. Este compatibil cu orice tip de smartphone si permite o experienta hands-free, in timp ce te plimbi cu motorul. Sistemul de montare de tip magnetic este foarte sigur pentru dispozitivul mobil, el fiind plasat in pozitie verticala, dar poate fi rotit. Are un pret accesibil si este usor de instalat.

Suport telefon pentru moto personalizat – acest model este unul personalizat pentru o anumita marca de smartphone. El poate fi montat cu usurinta pe ghidonul motocicletei, permitand rotirea acestuia la 360 de grade. Produsul dispune si de un sistem de amortizare al vibratiilor din timpul deplasarii. Poti avea acces la toate porturile si butoanele telefonului. El se potriveste pentru diverse diametre ale ghidonului, cum ar fi cele cuprinse intre 2,22 si 3,17 cm. Dispune si de o carcasa de protectie, pentru timp de ploaie si praf. Are un pret mai ridicat.

Profită de Oferta actuală eMAG la suportul de telefon pentru moto: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun suport telefon pentru moto in functie de sistemul de prindere?

Suporturile de telefon pentru moto pot fi de mai multe feluri in functie de sistemul de prindere astfel: magnetice si cu cleme.

Suport telefon pentru moto tip magnetic – acest model se monteaza pe ghidonul motocicletei, cu usurinta. Este universal pentru orice tip de vehicul pe doua roti si smartphone. Are un sistem de fixare de tip magnetic, care blocheaza telefonul mobil, intr-o pozitie sigura. In plus, dispune si de prindere suplimentara cu patru benzi.

Suport telefon pentru moto cu cleme – acest model este unul universal si se potriveste pentru orice motocicleta si ghidon. Montarea se face rapid, iar suportul este compatibil cu toate tipurile de smartphone-uri. Produsul dispune de un pad reglabil prevazut cu 3 cleme (brate), care fixeaza perfect telefonul. Suportul se poate roti la 360 de grade pe ghidon.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cel mai bun suport telefon pentru moto. Spor la cumparaturi!

Suport de telefon pentru moto de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *