Cum alegi cel mai bun suport de videoproiector?

cel-mai-bun-videoproiectorUn suport de videoproiector este un accesoriu obligatoriu pentru a avea o experienta de neuitat la vizionarea filmelor acasa sau la o prezentare in cadrul unei conferinte ori sesiuni de comunicari.

Este esential sa dispui de un suport de videoproiector care sa iti satisfaca toate necesitatile tale, precum amplasarea, montajul usor si dispunerea convenabila.

In magazine, vei intalni numeroase astfel de produse, insa este destul de complicat sa gasesti unul adecvat.

De aceea, am realizat mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cel mai bun suport de videoproiector, potrivit pentru tine.

Videoproiector la un preț foarte bun poți achiziționa de AICI.

Cum alegi cel mai bun suport de videoproiector in functie de montaj?

Suporturile de videoproiector pot fi de mai multe feluri in functie de montaj, astfel: de perete, de tavan, pe roti.

Suport videoproiector de perete – acest model se preteaza pentru cei care doresc sa monteze sistemul de proiectie pe un perete din casa sau apartament. El dispune de un brat reglabil, dar foarte rezistent. Dupa montaj, proiectorul poate fi reglat in limita a 15 grade, in plan vertical sau orizontal. Sistemul poate sustine dispozitive de pana la 20 de kg.

Suport videoproiector de tavan – acest model este unul foarte practic, deoarece economiseste spatiul. El reprezinta o tija verticala prevazuta cu un sistem de prindere al proiectorului, la partea de jos. Structura este foarte rezistenta, fiind confectionata din otel si aluminiu. Permite un unghi de inclinare a aparatului de 30 de grade. Se monteaza cu ajutorul unor holsuruburi in tavan.

Suport videoproiector pe roti – este un model practic, pe care il poti deplasa oriunde ai nevoie, in orice incapere sau il poti transporta la tara sau in casa de vacanta. De asemenea, este un aparat care este destul des folosit la conferinte sau prezentari de produse.

Videoproiector la un preț foarte bun poți achiziționa de AICI.

Cum alegi cel mai bun suport de videoproiector in functie de tip?

Un factor important de care trebuie sa tii seama la alegerea unui videoproiector il reprezinta tipul acestuia, care poate fi fix sau mobil.

Suport videoproiector fix – acest sistem este unul solid, rezistent si care este montat fie pe perete, fie pe tavan, in functie de preferinte si spatiul disponibil din locuinta. In general, suportul pentru tavan suporta aparate de pana la 10 kg, pe cand cele de perete sunt mai robuste, putand sustine proiectoare de pana la 20 kg. Este bine de mentionat faptul ca acest suport este compatibil cu toate modelele de pe piata. El permite si un reglaj pe verticala si orizontala, in limita a 15 grade.

Suport videoproiector mobil – acest model este special conceput pentru cei care nu doresc sa prinda suportul in perete sau tavan, evitand realizarea unor gauri cu bormasina. Sistemul este unul prevazut cu patru rotite si se poate deplasa usor in orice zona dorita din incapere. Suportul este vertical si contine doua platforme orizontale, una in partea superioara si alta la mijloc. Este mai practic, deoarece poti regla inaltimea de asezare a proiectorului dupa dorinta, pe cele doua masute. Este un suport care poate fi folosit cu usurinta la conferinte, prezentari, la scoala, universitati, showroom-uri, dar si acasa.

Videoproiector la un preț foarte bun poți achiziționa de AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *