Cum alegi cel mai bun panou din pluta?

cel-mai-bun-panou-din-plutaUn panou din pluta este un accesoriu foarte util care este destinat afisarii unor mesaje, fotografii sau notite. El poate fi folosit atat acasa, cat si in spatiile de birouri, comerciale sau ateliere.

Este bine de stiut faptul ca pe acest panou din pluta se pot afisa orice tip de hartie, carton, poze, cu ajutorul unor piuneze speciale cu cap colorat, care se pot infige cu usurinta pe suprafata suportului.

In magazine, vei intalni diverse astfel de produse, dar nu este asa de simplu sa gasesti unul adecvat.

De aceea, am intocmit mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cel mai bun panou din pluta, potrivit pentru tine.

Panou din plută la un preț foarte bun poți achiziționa de AICI.

Cum alegi cel mai bun panou din pluta in functie de forma?

Panourile din pluta pot fi de mai multe feluri in functie de forma, astfel: clasice, pisica, veioza, urs, copac etc.

Panou din pluta clasic – acest model dreptunghiular sau patrat este cel mai popular dintre toate, el fiind foarte util atat acasa, cat si in spatiile comerciale, la birouri, firme, scoli, universitati, ateliere etc. Pe suprafata acestuia se pot fixa coli din hartie, proiecte, fotografii cu ajutorul unor piuneze sau cu o banda scotch.

Panou din pluta pisica – este un model haios, care poate fi folosit acasa, atat de adulti, cat si de copii. Pe acest panou inedit se pot afisa mesaje, fotografii, colaje sau coli de hartie.

Panou din pluta veioza – este un model inedit care te poate ajuta sa iti organizezi mai bine sarcinile de zi cu zi. Iti poti expune notele, mesajele, fotografiile sau hartiile. Il poti monta cu usurinta pe perete.

Panou din plută la un preț foarte bun poți achiziționa de AICI.

Cum alegi cel mai bun panou din pluta in functie de model?

Un factor important de care trebuie sa tii seama la alegerea unui panou din pluta il reprezinta modelul care poate fi: fix sau mobil

Panou din pluta fix – este modelul standard care se monteaza pe un perete, in interiorul unei incaperi. Se poate opta pentru un model vertical sau unul orizontal, in functie de necesitati si spatiul disponibil. Spre exemplu, exista produse 45 x 60 cm, 60 x 90 cm, 90 x 120 cm, 120 x 180 cm. Poti alege si tipul ramelor, care pot fi din lemn (mai ieftine) sau aluminiu. Are un pret accesibil.

Panou din pluat mobil – acest model este mai practic fata de cel clasic, deoarece poate fi deplasat acolo unde este nevoie, in orice zona dintr-o incapere. Suportul este vertical si dispune de patru rotite. Unele produse prezinta un singur panou standard, altele unul dublu, care se pliaza la mijloc, pe verticala. Spre exemplu, un panou mai mare poate avea urmatoarele dimensiuni: 1200 x 1500 mm, iar inaltimea suportului este de 1,98 metri. Are un pret mult mai ridicat fata de produsul clasic.

Panou din plută la un preț foarte bun poți achiziționa de AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *