Cum alegi cel mai bun stilou?

cel-mai-bun-stilouÎntr-o realitate impresionant de grăbită, sufocată de lucruri banale şi mereu la fel, cu un mic efort poți fi special.

Astfel, dacă eşti o persoană ceva mai boemă, nostalgică, îndrăgostită de eleganță şi preţiozitate, vei renunţa la obişnuitul pix şi-ţi vei achiziţiona cel mai bun stilou.

O astfel de de schimbare te va ajuta să combini clasicul cu inovaţia şi să te bucuri de o pată de originalitate, ce combate monotonia pe care o trăim.

Achiziţionarea celui mai bun stilou se face simplu, ţinând cont de câteva recomandări ale specialiştilor.

Cum alegi cel mai bun stilou?

Pentru că un stilou poate să reprezinte şi un cadou perfect pentru o persoană căreia doreşti să-i arăţi admiraţia ta, alegerea modelului potrivit se face ţinând cont, în primul rând, de viitorul utilizator.

Astfel, poţi să optezi pentru modele sobre, elegante, într-o singură culoare, ideale pentru a deveni cadouri oferite colaboratorilor sau chiar şefului, sau pentru modele cât mai colorate, capabile de a înfrumuseţa viaţa oricărui copilaş.

Diferite stilouri la prețuri foarte bune: Găsești Aici.

Dacă stiloul pe care ţi-l doreşti vrei să devină un accesoriu indispensabil, pe care să-l porţi oriunde cu tine, atunci îţi recomand un model rezistent, uşor, la care să primeze în special partea practică.

În schimb, dacă-ţi doreşti un stilou care să stea pe birou, care să te ajute să completezi şi să semnezi acte importante, orientează-te spre un model cât mai elegant, ceva mai greu, la care să primeze partea estetică.

În funcţie de modul de alimentare cu cerneală, stilourile sunt de mai multe feluri: cu rezervor, cu rezervă, cu convector sau cu pompiță.

Stilourile cele mai comode sunt cele cu rezervor şi cele cu pompiță, care necesită o alimentare ceva mai rară şi mult mai simplă, respectiv mai rapidă.

Trebuie să mai știi că aspectul scrisului este influenţat, în primul rând, de peniţa stiloului deţinut. Dacă vrei cele mai bune performanțe din acest punct de vedere, îți recomand un stilou cu peniţa din aur sau ca alternativă, un stilou cu penița din argint, care vor oferi un scris fin sau extra-fin, deținând un vârf ascuţit.

Doar aşa scrisul va căpăta eleganța după care tânjești.

Stilouri de calitate la prețuri foarte bune: Găsești Aici.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *