Cum alegi cel mai bun selfie stick?

cel mai bun selfie stickUn selfie stick este un dispozitiv care iti permite sa realizezi fotografii cu smartphone-ul de la o distanta mai mare fata de cea normala. El a devenit foarte popular in toata lumea, dupa aparitia lui in urma cu cativa ani.

Este bine de stiut ca un selfie stick se poate conecta foarte usor la un telefon mobil, cu fir sau fara. De asemenea, trebuie mentionat faptul ca, in general, dispozitivul permite montarea oricarui smartphone, avand posibilitatea reglajului latimii suportului.

Pe piata, exista numeroase astfel de modele, insa nu este chiar usor sa iti gasesti unul adecvat.

De aceea, am intocmit mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cel mai bun selfie stick, potrivit pentru tine.

Selfie stick la un preț foarte bun poți achiziționa de AICI.

Cum alegi cel mai bun selfie stick in functie de compatibilitatea cu sistemul de operare?

Un factor important de care trebuie sa tii cont la alegerea unui selfie stick este compatibilitatea cu sistemul de operare al telefonului mobil, care poate fi: Android, iOS sau universal.

Selfie stick compatibil cu Android – acest model este un dispozitiv care se poate conecta cu smartphone-urile care dispun de sistemul de operare Android. Conectarea se face usor in functie de model, cu fir sau prin tehnologia Bluetooth.

Selfie stick compatibil cu iOS – este un dispozitiv care poate fi conectat la telefoanele mobile care dispun de sistemul de operare iOS. Acesta permite efectuarea de fotografii la unghiuri si distante diferite, dincolo de limitele bratului. Are o greutate redusa, fiind confectionat din ABS si otel inoxidabil. Poate fi utilizat pe o vreme cu temperaturi cuprinse intre -10 grade C si +40 grade C.

Selfie stick la un preț foarte bun poți achiziționa de AICI.

Cum alegi cel mai bun selfie stick in functie de conectivitate?

Un selfie stick poate fi de mai multe feluri in functie de conectivitate, astfel: cu fir sau cu tehnologia Bluetooth.

Selfie stick cu Bluetooth – acest model este ideal pentru realizarea fotografiilor in vacante sau excursii. Monopodul este, in general, compatibil cu majoritatea telefoanelor mobile. Extensia se poate regla foarte usor, intre 23 si 100 cm. Dupa pornirea telescopului de la buton, se actioneaza modul Bluetooth de pe smartphone, se asteapta gasirea dispozitivului si conectarea acestuia.

Selfie stick cu fir – acest model se conecteaza la smartphone cu ajutorul unui cablu prevazut cu un jack de 3,5 mm. Acesta este montat pe stick, in apropierea suportului de telefon, care poate fi reglat pentru telefoane cu latimi cuprinse intre 50 si 70 mm. Este usor de folosit, iar extensia poate fi de 60 – 70 cm sau chiar mai mare. Are inclus si o oglinda care permite utilizarea camerei foto din spate a telefonului mobil.

Selfie stick la un preț foarte bun poți achiziționa de AICI. 

Cum alegi cel mai bun selfie stick in functie de lungime?

Fara indoiala, un aspect de care sa tii seama la alegerea unui selfie stick il reprezinta lungimea acestuia, care este variabila.

Cele mai frecvente dispozitive de acest gen au un monopod reglabil intre 30 si 70 cm, dar exista modele care pot avea o extensie mai mare, chiar de 100 – 110 cm.

Selfie stick la un preț foarte bun poți achiziționa de AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *