Cum alegi cel mai bun scuter?

cel-mai-bun-scuterDaca te-ai hotarat sa iti cumperi cel mai bun scuter, atunci este important sa alegi cel mai potrivit model pentru tine si nevoile tale. Selectarea unui scuter (motoreta) este la fel de importanta, precum gasirea perechii de pantofi ideale.

Un scuter reprezinta varianta optima pentru deplasarea in oras. Atunci cand achizitionati un scuter trebuie sa optati pentru unul nou sau o varianta second-hand.

Recomandarea expertilor in motoare este acela de a va alege un scuter nou, care prezinta o siguranta sporita, precum si o garantie de 1-2 ani.

Este de preferat sa va alegeti un scuter automat, care porneste rapid la apasarea pedalei de acceleratie. Acest tip de scuter necesita un control optim pentru a va deplasa pe drumurile publice.

Vezi rapid o ofertă de preț la scutere: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun scuter?

Pentru a face alegerea potrivita a unui scuter trebuie sa raspundeti la cateva intrebari. Scuterul va fi doar pentru transportul tau la serviciu sau in oras? Ori vei dori sa ai si un pasager in spatele tau?

Intentionezi sa faci si calatorii de agrement cu scuterul? Ce statura ai, esti mai inalt sau mai scund?

Cunoscand toate aceste lucruri, vei putea alege un model de scuter ideal pentru tine. Urmatorul pas este de a hotari ce putere trebuie sa aiba scuterul tau.

Profită de oferta actuală la scutere: CLICK AICI.

Alegerea tipului motorului celui mai bun scuter

Acum, esti pus in situatia de a alege motorul scuterului, in functie de capacitatea cilindrica a acestuia. De obicei, pe piata exista diverse modele de scutere, impartite in urmatoarele categorii: de 49 cmc, 80-170 cmc si peste 200 cmc.

Scutere de 49 cmc

Scuterele de 49 cmc sunt destul de lente si mici pentru majoritatea oamenilor. Utilitatea lor consta doar in deplasarea pe o arie restransa, doar in oras. Nu este recomandat sa cumparati un astfel de model, daca doriti sa aveti si un pasager sau sa calatoriti in afara orasului, intr-o excursie.

Aceste scutere sunt simple, relativ ieftine si nu este nevoie sa obtineti un permis de conducere. Ele ruleaza, de obicei, cu viteze de pana la 45 de km/h.

Scutere de 80-170 cmc

Daca doriti un model mai puternic, atunci puteti alege un scuter din aceasta categorie, intre 80 si 170 cmc. El poate atinge o viteza maxima de 80 de km/h si poate fi folosit zilnic la deplasarea in oras.

Scuterele de peste 125 cmc sunt foarte populare, deoarece ele va dau posibilitatea sa aveti un pasager si sa puteti calatori in afara orasului.

Comandă-ți online cel mai bun scuter: CLICK AICI.

Scutere de peste 200 cmc

Daca intentionati sa aveti performante mai ridicate cu un scuter, atunci trebuie sa achizitionati un model care are capacitatea cilindrica a motorului cuprinsa intre 200 si 300 cmc.

Aceste variante sunt in general mai mari si nu se limiteaza doar la calatoria din oras. Ele se preteaza la parcurgerea a multor kilometri, chiar si pe autostrada.

Insa, trebuie sa stii ca un astfel de model poate avea un pret similar cu al unei masini, spre exemplu de 10.000-11.000 de euro.

Acum poti spune ca esti pregatit pentru a-ti achizitiona cel mai bun scuter.

Scutere de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

1 răspuns

  1. ioan spune:

    cel mai eficient si ieftin mijloc de deplasare în orasele cu trafic intens. consum redus pe distante lungi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *