Cum alegi cel mai bun detergent de rufe?

cel-mai-bun-detergent-rufeToata lumea foloseste acasa un detergent de rufe si cum oferta de pe piata este una generoasa, este destul de greu sa te decizi. Totusi, in functie de nevoile fiecaruia, poti alege cel mai bun detergent de rufe, potrivit pentru tine.

Detergentii sunt produse care au o putere de spalare ridicata, superioare sapunurilor, deoarece ei contin aditivi cu rol de curatire, care ajuta la indepartarea petelor de murdarie.

Pentru a avea o spalare eficienta trebuie sa alegi cel mai bun detergent de rufe, potrivit pentru rufele tale care trebuie curatate si programului masinii tale automate.

Speciliastii recomanda pentru rufele albe folosirea unui detergent cu un grad ridicat de inalbire. Cei mai eficienti detergenti in acest caz sunt cei de tip pudra.

Rufele colorate se spala cu un detergent care are in compozitie substante protectoare pentru pigmentii din produsele introduse la curatare.

Cumpără-ți detergent de rufe la promoție: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun detergent de rufe?

Detergenti de rufe tip pudra (praf, tablete, granule)

Aceste produse pentru spalare automata sunt eficiente pentru toate categoriile de rufe, indiferent ca sunt albe sau colorate. Curatirea hainelor este de lunga durata, iar pretul de achizitie al detergentilor de tip praf este mai mic fata de alte produse.

Detergentii de rufe de tip praf sunt populari in randul cumparatorilor, ei avand un raport calitate-pret foarte bun. Acestia se pot utiliza cu usurinta la toate tipurile de masini de spalat automate, ei dand rezultate excelente la toate categoriile de rufe.

Vezi ofertă detergenți de rufe tip pudră (praf, tablete, granule): CLICK AICI.

Detergenti de rufe tip gel (capsule sau lichid)

Acest tip de detergent este eficient la spalatul rufelor colorate, fiind usor de depozitat. Detergentii de tip gel sunt recomandati pentru programele scurte ale masinilor de spalat, ei dizolvandu-se rapid, atat in apa rece, cat si in apa calda.

Produsele nu lasa niciun fel de reziduuri de detergent pe haine, putandu-se introduce direct in cuva masinii de spalat.

Vezi ofertă detergenți de rufe tip gel (capsule sau lichid): CLICK AICI.

Avantaje si dezavantaje ale detergentilor de rufe

In general, ambele categorii de detergenti au o buna eficienta la spalare, insa exista si avantaje si dezavantaje.

Detergentii de rufe de tip pudra se preteaza mai mult la spalatul rufelor albe, ei putand indeparta petele dificile, actionand cu ajutorul inalbitorilor pentru curatirea in profunzime a tesaturilor.

Detergentii pudra sunt mai ieftini, ei putand lasa reziduuri din produs pe cuva sau uneori chiar pe rufe, in caz ca nu se foloseste o cantitate suficienta de apa sau un program adecvat al masinii de spalat.

Detergentii de rufe de tip gel dau rezultate mai bune in cazul spalarii rufelor colorate, protejand nuantele stralucitoare, indepartand eficient petele de grasime.

Produsele de tip gel sunt mai scumpi si mai putin populari in randul cumparatorilor.

In concluzie…

Pentru a alege cel mai bun detergent de rufe, potrivit pentru tine, trebuie sa tii ,in principal, de cativa factori, precum bugetul alocat, categoria rufelor (albe sau colorate) si programul de spalare selectat al masinii automate.

Cumpără-ți Acum detergent de rufe la Preț Redus: CLICK AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *