Cum alegi cel mai bun picamer?

cel mai bun picamerAtunci cand este nevoie de spargerea betonului sau cand se executa alte lucrari de demolare se foloseste un picamer, un dispozitiv util in astfel situatii. O asemenea scula electrica este necesara pentru perforarea peretilor la schimbarea gresiei sau faiantei, ori la executarea de gauri in beton pentru montarea unor tevi.

Un ciocan demolator este utilizat de catre meseriasi in casa sau intr-o cladire pentru a sparge anumite suprafete dure, pereti sau tavane. Picamerul este o scula electrica puternica profesionala care poate realiza lucrari dificile, care nu pot fi executate cu alte dispozitive cu puteri mai mici.

De regula, un picamer este folosit in constructii, el avand o forta foarte mare care poate duce la spargerea zidariei, a peretilor din caramida sau beton.

Atunci cand doresti sa achizitionezi un picamer este bine sa urmzei cativa pasi obligatorii. In primul rand, trebuie sa evaluezi complexitatea lucrarii care trebuie executata si suprafata de lucru.

Inainte de a merge in magazine este recomandat sa cunosti anumite caracteristici ale unui picamer.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cel mai bun picamer, potrivit pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la picamere: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun picamer in functie de tehnologia folosita?

Pe piata exista doua tipuri de picamere, in functie de sistemul folosit: cu tehnologie mecanica sau pneumatica.

Un picamer cu tehnologie mecanica poate fi utilizat pentru lucrari de demolare de mica amploare, spre exemplu pentru perforarea unor pereti de BCA sau caramida.

Un picamer cu tehnologie pneumatica se preteaza pentru lucrari ample, in special in beton, ciment sau piatra, deoarece forta de percutie trebuie sa fie mai mare.

Profită de Reducerile actuale eMAG la picamere: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun picamer in functie de putere?

In general pentru lucrari de mici proportii, in casa sau apartament se poate folosi un picamer cu putere de 1000 – 1.200 W.

Pentru lucrari complexe pe santier este recomandat sa fie utilizate picamere mai puternice, avand o putere sporita de 2.000 W.

Cum alegi cel mai bun picamer in functie de sursa de alimentare?

In magazine exista doua tipuri de picamere, in functie de sursa de alimentare: electrice sau cu acumulatori.

Pentru lucrari simple se poate folosit un dispozitiv cu acumulatori, insa pentru unele complexe este indicat un picamer alimentat la reteaua electrica.

Vezi cele mai populare picamere de pe eMAG aflate la Promoție: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun picamer in functie de alte caracteristici tehnice?

Este foarte important sa iti alegi un picamer profesional cu caracteristici tehnice avansate, care te pot ajuta sa executi niste lucrari de calitate.

Astfel, un asemenea dispozitiv trebuie sa aiba maner cu doua pozitii, functia de daltuire, variator de percutii, atenuator de vibratii si fixarea variabila a daltii, oprire automata si mandrina rapida.

Acum putem spune ca esti pregatit pentru a-ti achizitiona cel mai bun picamer. Spor la cumparaturi!

Picamere de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolul: Cum alegi cel mai bun ciocan rotopercutor?

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *