Cum alegi cel mai bun pantofar?

cel mai bun pantofarDepozitarea pantofilor poate să fie o adevărată provocare, mai ales pentru familiile numeroase sau pentru persoanele care au tendința să își facă o colecție vastă de încălțăminte. Pantofii nu pot fi lăsați chiar la întâmplare, pe oriunde, de aceea trebuie găsite soluții practice, dar și estetice care să asigure depozitarea lor în deplină siguranță.

Cea mai populară, dar și la îndemână soluție rămâne achiziționarea unui pantofar, mobilier creat special pentru depozitarea pantofilor. Improvizațiile de tot felul, de cele mai multe ori sunt încercări eșuate, așa că un pantofar va rămâne mereu cea mai convenabilă opțiune. Dacă este ales corespunzător, pe termen lung se va demonstra o reală investiție, care va trece cu brio testul timpului.

Nu numai că va depozita toate perechile de pantofi, dar în același timp va mai îndeplini alte câteva funcții. Problema pantofilor care stau pe hol în așteptarea încălțării nici nu va mai exista, spațiul rămânând mult mai curat și mai ordonat. În plus, pantofii își vor menține aspectul pentru mai mult timp decât în mod normal. Și oricum, chiar dacă gusturile în materie de pantofi se schimbă, pantofarul va rămâne același, fără nici cea mai mică problemă.

Pentru ca achiziția să fie rentabilă pe termen lung și, mai ales, să fie în ton cu vremurile, am creat o listă de câteva sfaturi utile pentru alegerea pantofarului ideal.

Spune-mi câte perechi de pantofi ai, ca să îți spun ce pantofar trebuie să îți achiziționezi

Pentru că scopul acestui obiect de mobilier este întocmai depozitarea pantofilor, ar trebui ca mai întâi de toate să te gândești câte perechi de pantofi ai. Dacă numărul rezultă a fi unul destul de mare, ar trebui să te gândești la achiziționarea unui model ceva mai voluminos.

Dacă nu ești întocmai convins cu privire la numărul acestora, ar trebui să faci puțină curățenie printre perechile deja existente. S-ar putea să afli cu mirare că deții un număr impresionant de pantofi pe care nici măcar nu îi porți.

Apoi, trebuie să te gândești și să vezi exact care este tipul pantofilor pe care îi porți. Sunt eleganți sau sunt ceva mai practici, adică îi porți peste tot, în orice condiții? În funcție și de acest criteriu ar trebui să te gândești cum trebuie să se facă alegerea pantofarului. Poți alege calea de mijloc, un pantofar de toate zilele, sau poți să optezi pentru achiziționarea a două astfel de piese, care să aibă diferite întrebuințări.

Pantofare de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Integrare pantofarului cu specificul mobilei, fără a face notă discordantă

Dacă pui preț pe partea de estetică, trebuie să te gândești în primul rând ce este pantofarul, o piesă de mobilier care trebuie să se potrivească și cu restul mobilei. Încearcă pe cât posibil să nu faci notă discordantă atunci când optezi pentru un anumit tip de pantofar.

Pantofarul trebuie să se adapteze pe specificul casei și nu invers. Spre exemplu, dacă interiorul locuinței este amenajat într-un stil modern, cu tonuri ceva mai închise de culoare, un pantofar verde, cu un aspect ceva mai clasic și cu binecunoscutele sale sertare nu este tocmai cea mai bună alegere. Va sări din prima în ochi, dar nu într-un mod pozitiv, ci pur și simplu ca ceva care nu ar trebui să existe în locul ales.

Vezi diferite modele de pantofare: CLICK AICI.

Măsurători peste măsurători, pentru un plus de siguranță în alegerea pantofarului

Indiferent că pantofarul se achiziționează din mediul online sau dintr-un magazin fizic, e important ca înainte de achiziționarea acestuia să se facă toate măsurătorile necesare în acest sens. Și pentru că vine vorba de măsurători, trebuie cunoscut cu precizie locul care va fi destinat amplasării pantofarului.

În plus, trebuie să se intuiască poziționarea exactă a acestuia, dacă se dorește ca pantofarul să fie unica piesă de mobilier în zona respectivă, iar dacă este plasat lângă o altă piesă, să se știe dacă se dorește sau nu spațiu între cele două.

Cumpără-ți pantofar la preț redus: CLICK AICI.

Mai multe tipuri de pantofare, pentru stiluri de viață diferite

Modul în care este percepută mobila poate să varieze în funcție de preferințele fiecărei persoane în parte, dar și de obișnuință.

Astfel, sunt persoane care preferă:

Pantofar tip stativ – este cel mai simplu model disponibil la momentul actual pe piață. Poate fi creat dintr-o multitudine de materiale, precum lemn, metal, plastic. Raportul preț-calitate este unul destul de bun. Pe termen lung nu se dovedește însă a fi o investiție rentabilă. Ocupă puțin spațiu și nu oferă posibilități extinse de depozitare a pantofilor.

Pantofarul 2 în 1, care ține loc și de băncuțăreprezintă alegerea ideală pentru depozitarea celor mai utilizate perechi de pantofi (asta înseamnă că automat nu oferă nici spațiu de depozitare tocmai extins). Principalul avantaj e dat de faptul că oferă un loc de stat, pentru ca încălțarea pantofilor să se facă mult mai ușor.

Dulăpiorul care e, de fapt, pantofarnecunoscătorii nici măcar nu își vor da seama care anume este utilitatea acestui dulăpior. Bineînțeles, designul acestuia poate să varieze destul de mult, păstrându-și însă aspectul clasic. Din multe puncte de vedere, inclusiv cele care privesc dimensiunile și spațiul de depozitare oferit, se dovedește o alegere extrem de inspirată.

Singurele aspecte care mai rămân de urmărit în alegerea pantofarului sunt: materialul din care este creat (lemn masiv, MDF, PAL, metal, plastic), stilul (clasic, modern, minimalist), dar și culorile utilizate în designul final (alb, crem, gri, chiar și culori ceva mai aprinse, dar mai rar). Dacă se ține cont de aceste câteva criterii de alegere, pantofarul achiziționat se va ridica la cele mai înalte standarde și se va dovedi cea mai bună alegere pe termen lung.

Alege-ți dintr-o gamă variată de produse cel mai bun pantofar: CLICK AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *