Cum alegi cel mai bun adaptor HDMI?

cel mai bun adaptor HDMIUn adaptor HDMI reprezinta un mic dispozitiv care iti permite sa conectezi doua aparate electronice, care dispun de porturi diferite. Spre exemplu, el poate facilita transmiterea semnalului video dintre un calculator si un monitor sau televizor.

Datorita dezvoltarii tehnologiei, exista o multitudine de porturi HDMI, care si-au imbunatatit performantele de-a lungul timpului. Astfel, ca in anumite situatii este nevoie sa foloseti un astfel de adaptor HDMI, pentru compatibilitatea conectarii a doua dispozitive.

Totul este sa verifici ce fel de intrare si iesire ai nevoie la calculatorul sau laptopul tau, precum si la monitor sau televizor.

In magazine, vei intalni fel de fel de asemenea produse, insa este destul de greu sa gasesti unul adecvat.

De aceea, am intocmit un ghid care te va ajuta sa alegi cel mai bun adaptor HDMI, potrivit pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la adaptoarele HDMI: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun adaptor HDMI in functie de tip?

Adaptoarele HDMI pot fi de diferite feluri in functie de tipul acestora, astfel: HDMI mama – tata, mama – mama, HDMI A – HDMI D, HDMI A – HDMI C, HDMI – DisplayPort etc.

Adaptor HDMI mama – HDMI tata – este un dispozitiv care are conectorul 1 tip HDMI mama, iar conectorul 2 tip micro HDMI tata.

Adaptor HDMI mama – HDMI mama – este un produs care este prevazut cu doi conectori: 1- HDMI mama, iar 2- HDMI mama.

Adaptor HDMI A – HDMI D – este un produs care dispune de un micro HDMI D (conectorul 1) tata si de un HDMI A (cu 19 pini) mama (conectorul 2).

Adaptor HDMI A – HDMI C – acest model permite conectarea a doua dispozitive cu conectori tip HDMI. El dispune de conectorul 1 tip mini HDMI tata si de concetorul 2 HDMI mama.

Adaptor HDMI la AV (RCA) – produsul permite dispozitivelor cu iesire HDMI sa fie conectate la un televizor sau un proiector prin RCA/AV sau video. Poate converti semnalul video HDMI la semnalul audio AV. Poate transmite semnal video Full HD 1080p.

Adaptor HDMI – DisplayPort – acest model permite conectarea a doua aparate electronice, cum ar fi un calculator/laptop cu port HDMI digital la un monitor cu DisplayPort. Permite transmiterea semnalului video (inclusiv audio) la o rezolutie de 1080p, Full HD.

Adaptor HDMI – VGA (analog) – este un dispozitiv care poate conecta un calculator sau laptop cu placa video, care dispune de o iesire HDMI la un televizor sau monitor cu intrare VGA. Are conectorul 1- HDMI cu 19 pini tip A tata, iar conectorul 2 VGA 15 pini mama.

Vezi toate ofertele de pe eMAG la adaptoarele HDMI:: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun adaptor HDMI in functie de lungime?

Adaptoarele HDMI pot fi de diferite feluri, insa multe dintre ele au doar un simplu corp prevazut cu o intrare si o iesire, in functie de model.

Altele, dispun si de un cablu HDMI, plus o intrare HDMI sau VGA.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cel mai bun adaptor HDMI. Spor la cumparaturi!

Adaptoare HDMI: de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *