Cum alegi cel mai bun incarcator de acumulatori?

cel mai bun incarcator de acumulatoriUn incarcator de acumulatori este un dispozitiv care te ajuta sa iti iti reincarci bateriile, dupa ce s-au consumat. Cum exista nenumarate aparate care utilizeaza astfel de acumulatori, este recomandat sa iti achizitionezi un asemenea incarcator, care este foarte util.

Insa, trebuie specificat faptul ca un astfel de incarcator de acumalatori se foloseste doar pentru bateriile reincarcabile si nu pentru cele obisnuite.

In magazine, vei intalni diverse tipuri de asemenea produse, insa este destul de greu sa gasesti unul adecvat.

De aceea, am intocmit mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cel mai bun incarcator de acumulatori, potrivit pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la încărcătoarele de acumulatori: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun incarcator de acumulatori in functie de tip?

Incarcatoarele de acumulatori pot fi de mai multe feluri in functie de tip, astfel: pentru baterii AA / AAA, pentru toate tipurile de baterii etc.

Incarcator de acumulatori pentru baterii AA/AAA – acest model este conceput special pentru incarcarea bateriilor tip AA si AAA, de 1,5 V. Operatiunea de incarcare este rapida si dureaza pana la 4 ore. Dupa terminare, dispozitivul se opreste automat.

Incarcator de acumulatori pentru toate tipurile de baterii – este cel mai complex model, fiind pentru toate dimensiunile de baterii. Este compatibil cu tipurile AA / AAA / C / D si 9V. Dispune si de un port USB suplimentar pentru incarcarea dispozitivelor externe. Are un pret mai ridicat.

Profită de Oferta actuală eMAG la încărcătoarele de acumulatori: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun incarcator de acumulatori in functie de numarul de baterii?

Incarcatoarele de acumulatori pot fi in functie de numarul de baterii disponibil, astfel: 1, 2 sau 4 bucati.

Incarcator de acumulatori 1 bucata – este cel mai mic produs din aceasta gama, el putand incarca doar o singura baterie tip Li-Ion, de diverse tipuri. Este cel mai practic incarcator, avand un pret scazut. Este rapid si poate fi bagat cu usurinta in buzunar sau in geanta.

Incarcator de acumulatori 2 bucati – are un design sofisticat si poate incarca doua baterii tip AA sau AAA, simultan. Dispune de un LED care ajuta la vizibilitatea incarcarii acumulatorilor si de un cronometru de siguranta pentru evitarea supraincalzirii.

Incarcator de acumulatori 4 bucati – acest model are avantajul ca dispune de posibilitatea incarcarii, in acelasi timp, a 2 baterii tip AA si alte 2 tip AAA. Termina tot procesul in doar 4 ore. Este mic si se poate transporta cu usurinta in orice loc.

Vezi toate ofertele de pe eMAG la încărcătoarele de acumulatori: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun incarcator de acumulatori in functie de tipul bateriei?

Incarcatoarele de acumulatori pot fi in functie de tipul bateriei, astfel: universal sau pentru baterii Ni-Mh, pentru baterii Li-Ion etc.

Incarcator de acumulatori universal – acest model este compatibil cu acumulatori tip Li-Ion si Ni-Mh / Ni-Cd. Se pot introduce la incarcare diverse tipuri de materii, cum ar fi A, AA, AAA, AAAA, SC, C, D etc. Dispune de un ecran pe care este afisat curentul de incarcare, tensiunea si capacitatea.

Incarcator de acumulatori Ni-Mh – est util pentru incarcarea unui numar de 2 sau 4 baterii tip AA sau AAA. Este de dimensiuni mici, iar incarcarea totala a bateriilor reincarcabile se face in timp de cateva ore. Are un pret accesibil.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cel mai bun incarcator de acumulatori. Spor la cumparaturi!

Încărcătoare de acumulatori de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *