Cum alegi cea mai buna muzicuta?

cea mai buna muzicutaO muzicuta este un instrument care poate fi folosit de catre profesionisti in diverse genuri, cum ar fi folk, jazz, country sau blues, dar si de incepatori. Este un produs destul de accesibil ca pret si poate incapea intr-o geanta sau chiar in buzunar.

Trebuie specificat faptul ca muzicuta face parte din categoria intrumentelor de suflat. Solistul poate crea diverse sunete sufland in instrument, care este acordat intr-o anumita tonalitate.

In magazine vei intalni diverse modele, dar este destul de greu sa gasesti unul adecvat.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cea mai buna muzicuta, potrivita pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la muzicuțe: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna muzicuta in functie de tip?

Muzicutele se impart in doua tipuri astfel: diatonice si cromatice.

Muzicuta diatonica – acest model  poate avea gama completa sau doar cateva, majore si minore (cu reglare Richter). Fara indoiala cele mai bune produse sunt cele care dispun de gama completa, insa depinde si de stilul muzical.

Muzicuta cromatica – acest intrument are intreaga gama, fiind ideal pentru jazz,  country, folk si blues. Poate fi folosita atat de profesionisti, cat si de incepatori. Este un produs de foarte buna calitate.

Profită de Oferta actuală eMAG la muzicuțe: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna muzicuta in functie de utilitate?

Muzicutele pot fi de de mai multe feluri, astfel: pentru copii, clasice si profesionale.

Muzicuta pentru copii – este un produs conceput pentru copiii intre 3 si 7 ani, fiind foarte atragator. Cei mici isi pot descoperi talentele muzicale folosind acest model. Poate aduce buna dispozitie si o stare de spirit relaxanta. Dezvolta capacitatile artistice ale copiilor.

Muzicuta profesionala – este un instrument muzical folosit de catre cantareti profesionisti, dar poate fi utilizat si de incepatori. Este specific pentru mai  multe genuri muzicale, precum folk, jazz, country, blues, rock. Poate avea 10 sau 20 de gauri si are un corp metalic, fiind fabricat din materiale de calitate superioara. Are un pret mai ridicat decat modelele obisnuite si are urmatoarele dimensiuni: 13 x 3,2 x 2,8 cm.

Vezi toate ofertele de pe eMAG la muzicuțe: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna muzicuta in functie de material?

Un factor important de care trebuie sa tii seama la alegerea unei muzicute il reprezinta materialul din care aceasta este confectionata, care poate fi: metal, lemn, plastic.

Muzicuta din metal – este un model clasic care poate fi folosit atat de copii, cat si de cei pasionati de muzica. Este un cadou inedit, dar binevenit. Poate descoperi talentele muzicale si ofera momente de neuitat in familie, dar si la scoala. Are urmatoarele dimensiuni: 18,5 x 4 x 3 cm si dispune de 24 de gauri.

Muzicuta din lemn – acest model este conceput special pentru copii cu varste intre 3 si 7 ani. Dezvolta calitatile artistice ale micutilor si intretine buna dispozitie. Este o jucarie placuta, iubita de copii. Poate fi realizata din plastic sau lemn si are dimensiuni reduse: 13 x 2,3 x 2,3 cm. Are un pret accesibil si are doar 10 gauri.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cea mai buna muzicuta. Spor la cumparaturi!

Muzicuțe de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *