Cum alegi cel mai bun filtru de apa potabila?

cel mai bun filtru de apa potabilaUn filtru de apa potabila este un dispozitiv de purificare care poate fi util in orice casa, el ajutand la eliminarea totala a impuritatilor. Un astfel de aparat indeplineste un standard de referinta care stabileste cerintele minime pentru reducerea diversilor contaminanti existenti in apa potabila, precum clor, gust sau microparticule.

Fiecare dintre noi dorim sa avem acasa o apa de foarte buna calitate pentru intreaga familie, iar pentru asta putem apela cu incredere la un filtru special, care se monteaza foarte usor la reteaua din locuinta.

In scopul de a imbunatati calitatea vietii putem opta pentru un filtru de apa potabila, o instalatie moderna care ocupa un spatiu foarte mic, putand fi montata oriunde, indiferent daca locuiesti la casa sau intr-un apartament.

Acest filtru de apa are numeroase beneficii, el putand purifica sedimentele fine, invizibile, precum si alte substante care pot fi nocive pentru organiasmul uman.

Dar, inainte de a merge in magazine pentru a achizitiona un filtru de apa potabila este nevoie sa cunoasteti anumite caracteristici ale filtrului de apa, pentru a gasi modelul adecvat.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cel mai bun filtru de apa potabila, potrivit pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la filtrele de apă potabilă: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun filtru de apa potabila in functie de tipul acestuia?

In functie de tip, un filtru de apa potabila poate fi de mai multe feluri: cana filtranta, filtru montat pe chiuveta sau sub aceasta, ori pentru toata casa.

O cana filtranta este usor de folosit si poate fi o solutie pentru oricine. Ea poate elimina impuritatile apei, imbunatatind calitatea acesteia. Este ieftina, are o capacitate de 2-3 litri, iar apa filtrata cu ajutorul ei poate fi folosita pentru baut, pentru prepararea mancarurilor sau a cafelei ori ceaiului.

Un filtru de apa potabila poate fi montat pe chiuveta sau sub aceasta (in cazul in care nu aveti un loc disponibil, pentru prima varianta). Dispozitivul are un debit destul de mare, durabilitatea filtrelor este ridicata, iar montajul foarte usor.

Un filtru de apa potabila pentru intreaga casa asigura purificarea la toate robinetele exsitente intr-o locuinta. Acesta are un debit mai mare, insa pretul este unul ridicat.

Profită de Reducerile actuale eMAG la filtrele de apă potabilă: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun filtru de apa potabila in functie de tehnologie?

In functie de tehnologia folosita, filtrele de apa potabila pot fi de mai multe tipuri: cu carbon activ, cu osmoza inversa, cu ionizare, cu raze ultraviolete si ceramice.

Un filtru de apa potabila cu carbon activ are un pret accesibil, avand avantajul de a elimina poluantii si clorul. Acest dispozitiv imbunatateste calitatea apei de la retea.

Un filtru de apa potabila cu osmoza inversa poate inlatura nitritii si nitratii, cat si bacteriile, algele si parazitii. Aparatul este recomandat pentru apa care provine din fantani sau puturi.

Un filtru de apa potabila cu ionizare poate fi sub forma unei cani filtrante, ea putand elimina impuritatile, dar si metalelele grele, precum zinc, fier, mercur, cupru si plumb.

Un filtru cu raze ultraviolete purifica apa, el distrugand 99% dintre microorganismele din aceasta. Tratarea lichidului de la chiuveta cu ajutorul unor lampi cu ultraviolete produce o apa de foarte buna calitate.

Un filtru de apa ceramic inlatura rugina, sedimentele, nisipul, eliminand bacteriile daunatoare in procent de 99%.

Vezi cele mai populare filtre de apă potabilă de pe eMAG aflate la Promoție: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun filtru de apa potabila in functie de capacitate?

Daca in cazul unei cani filtrante capacitatea este de 2-3 litri odata, in cazul unui filtru montat pe chiuveta acesta poate purifica apa de la retea, pana la 2.000 de litri.

In functie de nevoile tale, poti alege varianta care te avantajeaza din punct de vedere constructiv, dar si al modelului.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cel mai bun filtru de apa potabila. Spor la cumparaturi!

Filtre de apă potabilă de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *