Cum alegi cel mai bun difuzor de aromaterapie?

cel mai bun difuzor de aromaterapieUn difuzor de aromaterapie reprezinta un aparat special care contine un rezervor cu uleiuri esentiale si care ajuta la crearea unei atmosfere placute in locuinta. El aduce beneficii asupra starii fizice si mintale a oamenilor.

Trebuie specificat faptul ca un difuzor de aromaterapie se foloseste foarte usor, el improspatand aerul din incapere si aducand un miros placut de parfum, odihnitor pentru intreaga familie.

In magazine, vei intalni diverse astfel de aparate, insa este destul de dificil sa gasesti unul adecvat.

De aceea, am intocmit mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cel mai difuzor de aromaterapie, potrivit pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la difuzoarele de aromaterapie: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun difuzor de aromaterapie in functie de tip?

Difuzoarele de aromaterapie pot fi de mai multe tipuri, astfel: cu ultrasunete, cu evaporare, cu caldura etc.

Difuzor de aromaterapie cu ultrasunete – acest model foloseste tehnologia cu ultrasunete pentru imprastierea aromei. Aparatul este conceput sa functioneze cu ulei si apa, el aducand in incapere un miros odihnitor. Are rolul de a reduce stresul cotidian si a emana un parfum placut. El improspateaza si umidifica aerul. Poti alege un model cu leduri, care ofera mai multe culori ale dispozitivului.

Difuzor de aroma terapie cu evaporare – este un dispozitiv care dispune de un filtru si un ventilator. Este pe baza de uleiuri naturale esentiale, de diverse arome. Are un efect relaxant pentru creier si pentru intregul organism. Incaperea va fi plina de un miros discret, placut. Are si rol de umidificator.

Difuzor de aromaterapie cu caldura – acest aparat functioenaza doar cu uleiuri esentiale, fara apa. El disperseaza particulele frumos mirositoare in aer, creand o atmosfera placuta. Nu se supraincalzeste si se opreste automat, dupa o ora de utilizare.

Profită de Oferta actuală eMAG la difuzoarele de aromaterapie: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun difuzor de aromaterapie in functie de treptele de intensitate?

Difuzoarele de aromaterapie pot dispune de mai multe trepte de intrensitate: 1, 2, 3, 4.

Difuzor de aromaterapie cu 1 treapta de intensitate – este un model standard, indiferent daca este cu ultrasunete, evaporare sau cu caldura. Exista modele care functienaza pana la 12 ore. Are dimensiuni reduse si poate fi asezat oriunde in camera, fara probleme.

Difuzor de aromaterapie cu 2-3 trepte de intensitate – este un dispozitiv mai complex, el putand regla intensitatea pulverizarii, in functie de preferinte sau de momentele zilei. El poate fi reglat sa imprastie parfum, pentru diferite perioade de timp de la 1-2 ore, pana la 8 ore, dupa necesitati.

Vezi toate ofertele de pe eMAG la difuzoarele de aromaterapie: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun difuzor de aromaterapie in functie de material?

Un factor de care trebuie sa tii seama la alegerea unui difuzor de aromaterapie il reprezinta materialul, care poate fi: plastic, lemn, ceramica etc.

Difuzor de aromaterapie din plastic – acest aparat are o greutate redusa, de aproximativ 350-450 grame, putand fi asezat in orice loc din incapere. Nu ocupa prea mult spatiu. Dispune de un reglaj al timpului de functionare. Exista modele cu forme diverse, imitatii de lemn sau prevazute cu LED-uri.

Difuzor de aromaterapie din lemn – poti alege acest aparat care sa se armonizeze perfect cu piesele de mobilier din camera ta. Exista produse care pot functiona de la 3-4 ore si pana la 16 ore. Formele au un design modern, adevarate bibelouri.

Difuzor de aromaterapie din ceramica – acest model are o greutate mai mare, de 1- 1,2 kg, el eliberand in aer aromele dorite. Are o autonomie ridicata de pana la 12 – 16 ore. Are dezavantajul ca se poate sparge, daca il scapi pe podea. Are un pret mai ridicat fata de alte modele.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cel mai bun difuzor de aromaterapie. Spor la cumparaturi!

Difuzoare de aromaterapie de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *