Cum alegi cel mai bun aspirator de tapiterie?

cel mai bun aspirator de tapiterieUn aspirator de tapiterie este un aparat foarte util pentru mentinerea curateniei in casa, specializat pentru fotolii, canapele sau pentru masina. Intretinerea acestora poate fi realizata foarte usor si cu un efort minim.

Pentru a avea o casa si un autoturism curate, este necesar sa te dotezi cu un aspirator de tapiterie, ce poate indeparta mizeria si petele dificile, cu multa eficienta.

In magazine, vei intalni numeroase astfel de aparate, insa este destul de dificil sa gasesti unul adecvat.

De aceea, am intocmit mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cel mai bun aspirator de tapiterie, potrivit pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la aspiratoarele de tapițerie: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun aspirator de tapiterie in functie de model?

Aspiratoarele de tapiterie pot fi in functie de model: cu sac sau fara.

Aspirator de tapiterie cu sac – un model performant dispune de un sac de colectare a prafului de 5 litri, optim pentru o curatenie perfecta in intreaga locuinta. Alege un aparat cu un filtru de calitate, cu roti usor de manevrat, precum si cu tuburi metalice telescopice. Astfel, vei curata tapiteria din casa sau din masina cu un efort minim.

Aspirator de tapiterie fara sac – este un aparat puternic, silentios si usor de manevrat. Dispune de un rezervor mare de colectare a prafului (de circa 12 – 14 l). Are duze speciale pentru tapiterie, pentru o eficienta sporita.

Profită de Oferta actuală eMAG la aspiratoarele de tapițerie: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun aspirator de tapiterie in functie de tip?

Aspiratoarele de tapiterie pot fi de doua tipuri: clasice si cu spalare.

Aspirator de tapiterie clasic – este un aparat standard, cu aspirare uscata, care poate fi folosit fara probeleme pentru tapiterie, in casa sau in autoturism. Are un pret mai mic fata de alte modele, de regula avand un sac de colectare al prafului.

Aspirator de tapiterie cu spalare – este un model mai scump, care poate fi utilizat pentru tapiterii, covoare si mocheta. Curata cu eficienta si mizeria dificila, chiar si pete, alergeni si scoate mirosurile neplacute. Apa cu detergent este dusa pe tamburul rotativ cu perii, pentru o curatire ireprosabila. Dispune de rezervoare separate de apa si detergent.

Vezi toate ofertele de pe eMAG la aspiratoarele de tapițerie: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun aspirator de tapiterie in functie de putere?

Un factor important de care trebuie sa tii seama la alegerea unui aspirator de tapiterie il reprezinta puterea, care poate fi de: pana la 1000 W, 1500 – 2200 W.

Aspirator de tapiterie de pana la 1000 W – este un model standard, clasic, putand fi cu sac sau fara. Are o putere mai mica, dar indeplineste nevoile unei familii obisnuite si un volum mediu de aspirare. Are un consum mai redus de energie electrica.

Aspirator de tapiterie de 1500 – 2200 W – un model de 2200 W are un pret mai ridicat fata de cele clasice. Insa, el poate spala cu abur, aspira si usca, intr-o singura etapa. Dispune de filtre de apa, indepartand mizeria cu usurinta. Are o perie speciala pentru tapiterie si un tub telescopic din plastic.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cel mai bun aspirator de tapiterie. Spor la cumparaturi!

Aspiratoare de tapițerie de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *