Cum alegi cel mai bun detergent lichid de rufe?

cel mai bun detergent lichid de rufeUn detergent lichid de rufe este de multe ori preferat de catre gospodine, datorita faptului ca este mai practic, avand mai multe avantaje fata de varianta pudra. Acest tip de produs vine de regula in sticle de plastic, care pot fi depozitate mai usor fata de alte variante.

De asemenea, detergentul lichid de rufe se poate pune mai usor in masina de spalat, produsul fiind mai rapid de manevrat acasa.

Fara indoiala iti poti alege detergentul lichid dorit, in functie de preferinte si de bugetul pe care il ai.

In magazine vei intalni numeroase astfel de  produse, dar este destul de dificil de gasit unul adecvat.

Iti prezentam mai jos un hgid care te va ajuta sa alegi cel mai bun detergent lichid de rufe, potrivit pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la detergentul lichid de rufe: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun detergent lichid de rufe in functie de tip?

Detergentul lichid de rufe poate fi in functie de tip astfel: automat si manual.

Detergent lichid de rufe automat – acest produs este special conceput pentru masinile de spalat automate. Se preteaza atat pentru rufe albe, cat si pentru cele colorate. Spre exemplu, daca se achizitioneaza un set cu 2 sticle de 1 litru, detergentul se poate utiuliza pana la 130 de spalari. Are un pret mai ridicat fata de cel manual.

Detergent lichid de rufe manual – este destinat pentru spalarea manuala, avand un pret scazut. Poate fi folosit separat pentru rufe colorate si pentru cele albe.

Profită de Oferta actuală eMAG la detergentul lichid de rufe: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun detergent lichid de rufe in functie de forma?

Un factor important de care trebuie sa tii seama la alegerea unui detergent lichid de rufe este forma acestuia, care poate fi: clasica sau tip capsule.

Detergent lichid de rufe clasic – acest model se gaseste ambalat de regula intr-un recipient de 1 litru si reprezinta o solutie foarte buna pentru spalare, indiferent de rufele pe care le ai. Acest model se poate folosi la 20 de spalari. Indeparteaza si petele dificile si ofera o prospetime de lunga durata.

Detergent lichid de rufe tip capsule – acest produs este ambalat intr-o cutie de plastic si contine 12-15 capsule, avand 0,5 kg, fiind pentru 12-15 spalari. O capsula se introduce in cuva masinii automate pentru o singura spalare. Hainele vor iesi mai moi si catifelate.

Vezi toate ofertele de pe eMAG la detergentul lichid de rufe: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun detergent lichid de rufe in functie de tipul rufelor?

Detergentii lichizi de rufe se pot folosi pentru rufe colorate, albe, delicate etc.

Detergent lichid de rufe pentru rufe colorate – acest produs este special pentru masina de spalat automata. Spre exemplu un recipient de 2 litri este suficient pentru 40 de spalari. Indeparteaza cele mai dificile pete, oferind o prospetime indelungata si un miros placut.

Detergent lichid de rufe pentru rufe albe – in general produsele de pe piata sunt universale si ele pot fi folosite si pentru rufele albe, in masina de spalat. Daca vei achizitiona o sticla de 3 litri, poti folosi detergentul lichid pentru 60 de spalari.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cel mai bun detergent lichid de rufe. Spor la cumparaturi!

Detergent lichid de rufe de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *