Cum alegi cea mai buna alarma auto?

cea mai buna alarma autoAlarma auto este un aparat electronic care iti poate proteja masina cu ajutorul unei avertizari sonore sau optice, in cazul producerii unui eveniment neprevazut, cum ar fi: spargere, deschidere cu forta a usii sau a portbagajului.

Un asemenea dispozitiv contine senzori care depisteaza miscarea unui corp in apropierea autoturismului. In afara acestei functii, o alarma auto mai poate dispune si de altele, precum pornirea motorului de la distanta, inchiderea centralizata a usilor etc.

In general, alarma auto se poate monta foarte usor, ea emitand un semnal sonor puternic de catre o sirena, atunci cand masina este lovita sau se incearca patrunderea in interiorul ei prin fortarea usilor.

Pe piata exista numeroase modele, astfel este destul de dificil sa gasesti un dispozitiv adecvat.

De aceea, am intocmit mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cea mai buna alarma auto, potrivita pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la alarmele auto: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna alarma auto in functie de raza de actiune?

Unul dintre factorii de care trebuie sa tii seama la alegerea unei alarme auto il reprezinta raza de actiune a acesteia, care poate fi de: 100-300 de metri, 1.500 de metri etc.

Alarma auto cu raza de actiune de pana la 100-300 de metri – acest model este prevazut cu doua telecomenzi, permite pornirea motorului de la distanta, armarea/dezarmarea, localizarea autoturismului in parcare, deschiderea porbagajului sau dezactivarea de urgenta. Are un pret accesibil.

Alarma auto cu raza de actiune de pana la 1500 de metri – aparatul cu pager are multiple functii precum: protectia motorului impotriva pornirii, a portierelor, capotei si portbagajului contra deschiderii, impotriva deconectarii franei de mana. Permite inchiderea centralizata de la distanta si deblocarea portierelor in doua trepte si localizarea autoturismului.  Are un pret mai ridicat fata de dispozitivele obisnuite.

Profită de Oferta actuală eMAG la alarmele auto: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna alarma auto in functie de model?

Alarmele auto pot fi de diferite modele, care pot fi dotate: cu functia de pornirea a motorului, de deschidere a portbagajului, a geamurilor etc.

Alarma auto cu pager cu functie de pornire – acest model permite raportarea cauzei declansarii alarmei pentru 7 zone de protectie. Dispune de modul de localizare a autoturismului, pornirea de la distanta a motorului si inchiderea centralizata.

Alarma auto cu functie de deschidere a portagajului – modelul dispune de o sirena si un modul de miscare ce porneste alarma in cazul fortarii usii masinii sau miscarii acesteia. Are si functia de deschidere a portbagajului.

Alarma auto cu functie de ridicare a geamurilor – este un dispozitiv simplu, usor de montat pe masina. Se potriveste la orice autoturism, avand si functia de ridicare a geamurilor.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cea mai buna alarma auto. Spor la cumparaturi.

Alarme auto de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

 

 

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *