Cum alegi cel mai bun reportofon spion?

cel mai bun reportofon spionUn reportofon spion reprezinta un gadget care poate inregistra convorbiri audio sau imagini video, in functie de performantele acestuia. Dispozitivele sunt de diverse modele si cu caracteristici multiple.

Pentru a utiliza un astfel de reportofon spion este nevoie sa stii cum se utilizeaza si care este modalitatea de descarcare a inregistrarilor.

Pe piata vei intalni numeroase asemenea modele, dar este destul de dificil sa gasesti unul adecvat.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cel mai bun reportofon spion, potrivit pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la reportofoane spion: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun reportofon spion in functie de tipul produsului?

Aceste dispozitive pot fi in functie de model astfel: tip bratara, stick, pix, ceas etc.

Reportofon spion tip bratara – este un gadget special pentru inregistrarea convorbirilor. Reportofonul este incorporat intr-o bratara de silicon care se poarta la mana. El poate inregistra pana la 20 de ore in format audio, stocand totul in memoria sa interna, care poate fi de 8 GB. Pentru a putea descarca fisierul inregistrarilor intr-un calculator se foloseste un cablu USB.

Reportofon spion tip stick – acest model poate inregistra convorbiri pana la 70 de ore, care pot fi descarcate pe un calculator sau laptop. Un asemenea produs este compatibil atat cu sistemul de operare Windows, cat si Mac OS.

Reportofon spion tip pix – este un dispozitiv care are incorporat in interiorul pixului un reportofon. Insa, gadgetul poate fi folosit si pentru a asculta muzica ca un mp3 player, dar si ca un stick de memorie. Poti conecta dispozitivul la calculator cu ajutoul unui cablu USB. Se pot inregistra convorbiri pana la 3 ore, avand o memorie de 8 GB.

Profită de Oferta actuală eMAG la reportofoane spion: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun reportofon spion in functie de utilizare?

Reportofoanele tip spion pot fi in functie de utilizare astfel: cu inregistrare audio si video.

Reportofon spion cu inregistrare audio – acest tip de gadget poate fi tip stick USB, incarcator auto, pix sau chiar breloc. El dispune de o memorie sufiecienta pentru a inregistra convorbiri in format audio de la 4-5 ore si pana la zeci de ore. Ulterior continutul se poate descarca pe calculator printr-un cablu USB.

Reportofon spion cu inregistrare video – acest dispozitiv poate fi un ceas spion de mana sau unul de birou, dar si un pix sau stick USB cu camera ascunsa. Poate inregistra imagini video cu o rezoltie de 1920 x 1080 pixeli. Gadgetul poate avea o memorie de 8 GB, avand o autonomie de o ora.

Vezi toate ofertele de pe eMAG la reportofoane spion: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun reportofon spion in frunctie de caracteristici?

Un factor important de care trebuie sa tii cont la alegerea unui reportofon spion il reprezinta caracteristicile acestuia, care sunt legate de activarea vocala, acumulator, calitatea imaginilor, camera video, conectarea la calculator etc.

Reportofon spion cu activare vocala – acest dispozitiv poate fi un stick USB, care poate fi foarte usor de utilizat. Se actioneaza de la un simplu buton activarea inregistrarii. Se pot stoca chiar si pana la 20 de ore de conversatii. El se incarca la portul USB al unui calculator sau laptop.

Reportofon spion cu memorie interna de 16-32 GB – un dispozitiv performant poate fi un ceas de mana care are o camera ascunsa tip Full HD. Inregistreaza imagini de 1920 x 1080 pixeli si poate avea o memorie foarte mare de pana la 32 GB. Inregistreaza imagini video pana la 60-80 de minute.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cel mai bun reportofon spion. Spor la cumparaturi!

Reportofoane spion de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *