Cum alegi cel mai bun cantar platforma?

cantar platformaUn cantar platforma este un dispozitiv foarte util, folosit in diverse activitati precum retail, transport, aeroporturi, depozite. Acesta este usor de utilizat, oferind un afisaj instantaneu.

Un astfel de aparat are avantajul ca poate functiona, atat conectat la priza, cat si cu ajutorul unui acumulator incorporat.

El este utilizat mai mult in domenii industriale, dar poate fi folosit si in gospodarie, ori de cate ori este nevoie.

In magazine poti intalni diverse asemenea produse, dar este destul de greu sa gasesti unul adecvat.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cel mai bun cantar platforma, potrivit pentru activitatea ta.

Vezi rapid o ofertă de preț la cântarele platformă: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun cantar platforma in functie de greutatea suportata?

Un factor important de care trebuie sa tii seama la alegerea unui cantar platforma il reprezinta greutatea suportata, astfel: de 30 – 60 kg, de 150 – 300 kg, etc.

Cantar platforma pentru 30 – 60 kg – este un model conceput pentru a fi folosit in magazine, supermarketuri, oficii postale, depozite. Este destinat cantaririi de alimente, pachete, bagaje etc. de greutati mici si medii. Dispozitivul dispune de un acumulator reincarcabil de 6 V si 4,5 A.

Cantar platforma pentru 150 – 300 kg – este un dispozitiv de dimensiuni mai mari, conceput pentru greutati medii si mari. Poate fi utilizat in hipermarketuri, aeroporturi, depozite, ferme etc.

Profită de Oferta actuală eMAG la cântarele platformă: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun cantar platforma in functie de dimensiuni?

Cantarele platforma pot fi in functie de dimensiuni de diverse feluri. Astfel, poti alege: de 50 x 40 cm, de 80 x 80 cm etc.

Cantar platforma de 50 x 40 cm –  acest model are capacitatea de cantarire de 150 de kg si o memorie care poate incorpora zeci de preturi. Are afisaj pentru greutate, pret unitar si total. Dispune, de asemenea, de functia de stabilizare, utila pentru cantarirea animalelor vii.

Cantar platforma de 80 x 80 cm – este un dispozitiv ideal pentru magazinele din domeniul retail, pentru logistica, curierat, depozite. Poate opera la temperaturi diverse cuprinse intre – 10  si pana la + 40 de grade C. Dispune de verificarea metrologica valabila in UE si un spatiu mai mare de cantarire, pentru produse mai voluminoase. Are display LCD, cu cifre de afisaj mari, vizibile.

Vezi toate ofertele de pe eMAG la cântarele platformă: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun cantar platforma in functie de utilitate?

Cantarele platforma sunt de mai multe tipuri, astfel: pentru trasport si ridicat, comerciale etc.

Cantar platforma pentru transport si ridicat – acest model este conceput pentru diverse domenii, precum transport, depozite, magazii, ferme etc. Are platforma conceputa pentru cantarirea cu usurinta a diverselor produse, materiale sau aparate.Dispune de un brat pliabil si poate cantari 300 – 500 kg.

Cantar platforma comercial – dispozitivul este realizat special pentru centrele comerciale, precum magazine clasice, supermarketuri, hipermarketuri. El dispune de o memorie suficienta pentru memorarea de sute de produse aflate la vanzare si preturi.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cel mai bun cantar platforma. Spor la cumparaturi!

Cântare platformă de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *