Cum alegi cel mai bun cantar de mana?

cel mai bun cantar de manaUn cantar de mana este un dispozitiv util in orice gospodarie, locuinta, pentru diverse treburi. Il poti folosi cu usurinta la cantarirea alimentelor in bucatarie, la expedierea pachetelor prin posta sau la verificarea bagajelor, cand pleci in vacanta.

Utilizand un cantar de mana economisesti timp si poti rezolva lucrurile cu repeziciune. Poti beneficia de o foarte buna precizie, care te va ajuta in activitatea ta.

In magazine vei intalni numeroase asemenea modele, dar este destul de greu sa gasesti unul adecvat.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cel mai bun cantar de mana, potrivit pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la cântarele de mână: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun cantar de mana in functie de tip?

Un factor important de care trebuie sa tii seama la alegerea unui cantar este tipul acestuia. Poate fi: clasic si electronic.

Cantar de mana clasic – este un model clasic, mecanic, prevazut cu un indicator rosu si un cadran rotund, pe care sunt afisate gradatiile de greutate. Poate masura in kg sau Lb. Este usor de folosit, dar si de transportat, in orice loc.

Cantar de mana electronic – este cel mai performant dispozitiv de pe piata. Este usor de folosit, avand un afisaj digital. Il poti utiliza acasa sau la pescuit, in piete, in calatorie etc. Dispune de functia de eliminare a greutatii recipientului. Poti efectua orice fel de cantariri, avand la dispozitie mai multe unitati de masura. Are o precizie foarte buna, de +/- 10 grame.

Profită de Oferta actuală eMAG la cântarele de mână: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun cantar de mana in functie de greutatea suportata?

Cantarele de mana pot suporta diverse greutati, astfel: pentru 20 – 40 kg, 50 – 60 kg, etc.

Cantar de mana de 20 – 40 kg – poate fi un model clasic, mecanic sau unul electronic, cu afisaj. Poti cantari diverse obiecte, pachete pentru expediere prin posta, valize pentru deplasari cu avionul, alimente pentru prepararea mancarurilor.

Cantar de mana de 50 – 60 kg – este un produs care are o capacitate mai mare, putand fi folosit pentru orice, de la alimente, bagaje, pachete etc. De regula, acesta este unul electronic, mai performant fata de modelul standard. Este mult mai precis in comparatie cu cel mecanic. Poate efectua cantariri in diverse unitati de masura, precum kg, Lb, Oz etc.

Vezi toate ofertele de pe eMAG la cântarele de mână: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun cantar de mana in functie de utilitate?

Cantarele de mana pot fi impartite in functie de utilitate astfel: pentru bagaje, alimente si universale.

Cantar de mana pentru bagaje – acest model este special conceput pentru cantarirea bagajelor pentru calatorii, la deplasarea cu avionul. Este foarte util, putand fi folosit oriunde, indiferent ca esti acasa, in vacanta sau in strainatate. Se foloseste usor, are dimensiuni reduse si o mare precizie.

Cantar de mana pentru alimente – indiferent de model, mecanic sau electronic, poti cantari fara probleme orice alimente cumparate de la supermarket, piata sau magazine. Poti utiliza acest dispozitiv si la bucatarie, pentru cantarirea diverselor alimente utilizate la pregatirea preparatelor.

Cantar de mana universal – este un dispozitiv care poate fi folosit pentru diverse activitati, indiferent daca este vorba de bagaje, alimente, pachete etc.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cel mai bun cantar de mana. Spor la cumparaturi!

Cântare de mână de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *